עניבות פרפר עם נקניק וברוקולי Rabe
עניבות פרפר עם נקניק וברוקולי Rabe דורש על 24 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 652 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פסטה עניבת פרפר, ברוקולי ראבה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עניבות פרפר עם נקניק וברוקולי Rabe, ברוקולי ראבה ונקניקייה, ו נקניק איטלקי וברוקולי רב.
הוראות
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. לבשל פסטה עד אל דנטה, על 10minutes או כמו תווית החבילה מפנה.
הוסף ברוקולי rabe במשך 2 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
בזמן שפסטה מתבשלת, שמן זית חם במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים נקניק ומבשלים, שוברים אותו לחתיכות קטנות עם כף עץ, עד חום מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מילואים 1 כוס בישול נוזלי; לנקז פסטה ברוקולי rabe, להוסיף מחבת עם 1/2 כוס שמורות מים לזרוק היטב.
מפזרים פרמזן על גבי ולזרוק לשלב, הוספת נוזלים נוספים במידת הצורך כדי להרטיב. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים, מעבירים פרמזן נוסף, אם תרצה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.