קושירגיל
מוכן ב24 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

עניבות פרפר עם נקניק וברוקולי Rabe

עניבות פרפר עם נקניק וברוקולי Rabe
עניבות פרפר עם נקניק וברוקולי Rabe דורש על 24 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 652 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פסטה עניבת פרפר, ברוקולי ראבה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עניבות פרפר עם נקניק וברוקולי Rabe, ברוקולי ראבה ונקניקייה, ו נקניק איטלקי וברוקולי רב.

הוראות

1
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. לבשל פסטה עד אל דנטה, על 10minutes או כמו תווית החבילה מפנה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
הוסף ברוקולי rabe במשך 2 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
3
בזמן שפסטה מתבשלת, שמן זית חם במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
מוסיפים נקניק ומבשלים, שוברים אותו לחתיכות קטנות עם כף עץ, עד חום מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
6
מילואים 1 כוס בישול נוזלי; לנקז פסטה ברוקולי rabe, להוסיף מחבת עם 1/2 כוס שמורות מים לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
7
מפזרים פרמזן על גבי ולזרוק לשלב, הוספת נוזלים נוספים במידת הצורך כדי להרטיב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8
מגישים, מעבירים פרמזן נוסף, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.