קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

ענייני שוק-מרק ארטישוק ירושלמי

ענייני שוק-מרק ארטישוק ירושלמי
ענייני שוק-מרק ארטישוק ירושלמי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המרק שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 278 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. אם יש לך מים, עלי מרווה, עלי קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו ארוחת צהריים בשוק: סלט ארטישוק ירושלמי, פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, ו מרק ארטישוק ירושלמי וארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיף את הבייקון ומבשל, מסתובב מדי פעם, עד שהוא מתחיל פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מוסיפים את הבצל, שומר,כרישה, סלרי, שום, מרווה, טימין, עלה דפנה, ½ כפית מלח ¼ כפית פלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיף את הארטישוק הירושלמי ומבשל במשך 15 עד 20 דקות יותר, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
5
יוצקים את המניה, מוסיפים את תפוחי האדמה ואת הנותרים 1 כפיות מלח, ולהביא את התערובת לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים, חשוף, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הסר את עלה המפרץ וזרוק אותו.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מסירים את הבייקון וקוצצים אותו בערך; מניחים אותו בצד עד תקופת המאסר.באמצעות בלנדר, בלנדר טבילה ביד, או מעבד מזון, ועבודה בקבוצות, לרסס את המרק עד שהוא חלק מאוד. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת מים כדי להשיג עקביות הרצוי. התאם תיבול לפי הצורך.לחמם את המרק ולצקת את המרק לקערות חמות. מעל כל מנה עם קצת בייקון שמורות.כמו זה: כמו טעינה...
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת