עץ טוסקני-צדפות בגריל עם פנצ'טה פריכה-עגבנייה-בזיליקום
צדפות בגריל מעץ טוסקני עם פנצ'טה פריכה-עגבנייה-בזיליקום היא ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית הר ד ' אובר. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 53 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עלי פטרוזיליה שטוחים, שמן זית, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 43%, וזה טוב. נסו עץ טוסקני-צדפות בגריל עם פנצ'טה פריכה-עגבנייה-בזיליקום, צדפות בגריל עם חלפיניו-הרב מיניונט, ו צדפות בגריל עץ בוויניגרט צ'יפוטלה עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מכניסים את הפנקטה למחבת ברזל יצוק ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהיא פריכה והשומן הופך.
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
בזמן שהפנצ ' טה מתבשלת, שלבו את החומץ, השאלוט, גרגירי הפלפל, הבזיליקום, העגבניות ותבלו במלח.
הכן את גריל הפחמים באמצעות מתנע ארובה מלא בריקטי פחם. כאשר הגחלים לוהטות באדום ומתחילות להאפיר, הוסיפו את שבבי העץ הספוגים באופן שווה מעל החלק העליון של הגחלים.
אחזו בכל צדפה, שטוחה כלפי מעלה, במגבת מטבח מקופלת. מצא את הפתח הקטן בין הקליפות ליד הציר וחטט אותו בעזרת סכין צדפות. נסו לא לשפוך את המיצים הטעימים, המכונים ליקר הצדפות, בקליפה התחתונה.
חותכים את בשר הצדפות משוחרר מהקליפה העליונה, ואז משחררים את הצדפה מהקליפה התחתונה על ידי הפעלת סכין הצדפות בזהירות מתחת לגוף. השלך את הקליפה העליונה, השטוחה יותר, תוך שמירה על הצדפה והמיצים בקליפה התחתונה והעמוקה יותר.
מברישים את סורגי הבישול נקיים. צולים את הצדפות על אש גבוהה ישירה עד שהמיצים מתחילים לבעבע ושולי הצדפה מתכרבלים, 2 עד 4 דקות.
מורחים 1 1/2 כוסות מלח כשר באופן שווה על תחתית מגש גדול. מקננים בזהירות את הצדפות המבושלות במלח ומעליהם כל צדפה חלק מהמיניונטה, כמה קוביות פנצ ' טה וכמה עלי פטרוזיליה.
מזלפים מעט שמן זית כתית מעולה.
יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet
ניתן לשלב צדפות עם שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. השרדונה הרחבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![מטח שרדונה]()
מטח שרדונה
זהב בהיר בהיר. ניחוחות אגס ונקטרינה בשלים מראים בהירות טובה ומרימים ליס מעושן וניואנסים של דגנים קלויים עם אוורור. משיי וסרוג פתוח, המציע טעמי בוסתן ופירות בור מרוכזים המשלימים הצעות של שומר ודבש. האיכות המעושנת חוזרת בגימור ארוך וחלק שמשאיר אחריה תו עור אגס מר ומרענן.