קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

עץ טוסקני-צדפות בגריל עם פנצ'טה פריכה-עגבנייה-בזיליקום

עץ טוסקני-צדפות בגריל עם פנצ'טה פריכה-עגבנייה-בזיליקום
צדפות בגריל מעץ טוסקני עם פנצ'טה פריכה-עגבנייה-בזיליקום היא ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית הר ד ' אובר. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 53 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עלי פטרוזיליה שטוחים, שמן זית, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 43%, וזה טוב. נסו עץ טוסקני-צדפות בגריל עם פנצ'טה פריכה-עגבנייה-בזיליקום, צדפות בגריל עם חלפיניו-הרב מיניונט, ו צדפות בגריל עץ בוויניגרט צ'יפוטלה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מכניסים את הפנקטה למחבת ברזל יצוק ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהיא פריכה והשומן הופך.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
בזמן שהפנצ ' טה מתבשלת, שלבו את החומץ, השאלוט, גרגירי הפלפל, הבזיליקום, העגבניות ותבלו במלח.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הכן את גריל הפחמים באמצעות מתנע ארובה מלא בריקטי פחם. כאשר הגחלים לוהטות באדום ומתחילות להאפיר, הוסיפו את שבבי העץ הספוגים באופן שווה מעל החלק העליון של הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
אחזו בכל צדפה, שטוחה כלפי מעלה, במגבת מטבח מקופלת. מצא את הפתח הקטן בין הקליפות ליד הציר וחטט אותו בעזרת סכין צדפות. נסו לא לשפוך את המיצים הטעימים, המכונים ליקר הצדפות, בקליפה התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
חותכים את בשר הצדפות משוחרר מהקליפה העליונה, ואז משחררים את הצדפה מהקליפה התחתונה על ידי הפעלת סכין הצדפות בזהירות מתחת לגוף. השלך את הקליפה העליונה, השטוחה יותר, תוך שמירה על הצדפה והמיצים בקליפה התחתונה והעמוקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מברישים את סורגי הבישול נקיים. צולים את הצדפות על אש גבוהה ישירה עד שהמיצים מתחילים לבעבע ושולי הצדפה מתכרבלים, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מורחים 1 1/2 כוסות מלח כשר באופן שווה על תחתית מגש גדול. מקננים בזהירות את הצדפות המבושלות במלח ומעליהם כל צדפה חלק מהמיניונטה, כמה קוביות פנצ ' טה וכמה עלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
10
מזלפים מעט שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet

ניתן לשלב צדפות עם שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. השרדונה הרחבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מטח שרדונה
מטח שרדונה
זהב בהיר בהיר. ניחוחות אגס ונקטרינה בשלים מראים בהירות טובה ומרימים ליס מעושן וניואנסים של דגנים קלויים עם אוורור. משיי וסרוג פתוח, המציע טעמי בוסתן ופירות בור מרוכזים המשלימים הצעות של שומר ודבש. האיכות המעושנת חוזרת בגימור ארוך וחלק שמשאיר אחריה תו עור אגס מר ומרענן.