קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

עץ טוסקני-צדפות בגריל עם פנצ'טה פריכה-עגבנייה-בזיליקום

עץ טוסקני-צדפות בגריל עם פנצ'טה פריכה-עגבנייה-בזיליקום
צדפות בגריל מעץ טוסקני עם פנצ'טה פריכה-עגבנייה-בזיליקום היא ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית הר ד ' אובר. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 53 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עלי פטרוזיליה שטוחים, שמן זית, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 43%, וזה טוב. נסו עץ טוסקני-צדפות בגריל עם פנצ'טה פריכה-עגבנייה-בזיליקום, צדפות בגריל עם חלפיניו-הרב מיניונט, ו צדפות בגריל עץ בוויניגרט צ'יפוטלה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מכניסים את הפנקטה למחבת ברזל יצוק ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהיא פריכה והשומן הופך.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
בזמן שהפנצ ' טה מתבשלת, שלבו את החומץ, השאלוט, גרגירי הפלפל, הבזיליקום, העגבניות ותבלו במלח.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
הכן את גריל הפחמים באמצעות מתנע ארובה מלא בריקטי פחם. כאשר הגחלים לוהטות באדום ומתחילות להאפיר, הוסיפו את שבבי העץ הספוגים באופן שווה מעל החלק העליון של הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
אחזו בכל צדפה, שטוחה כלפי מעלה, במגבת מטבח מקופלת. מצא את הפתח הקטן בין הקליפות ליד הציר וחטט אותו בעזרת סכין צדפות. נסו לא לשפוך את המיצים הטעימים, המכונים ליקר הצדפות, בקליפה התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
חותכים את בשר הצדפות משוחרר מהקליפה העליונה, ואז משחררים את הצדפה מהקליפה התחתונה על ידי הפעלת סכין הצדפות בזהירות מתחת לגוף. השלך את הקליפה העליונה, השטוחה יותר, תוך שמירה על הצדפה והמיצים בקליפה התחתונה והעמוקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מברישים את סורגי הבישול נקיים. צולים את הצדפות על אש גבוהה ישירה עד שהמיצים מתחילים לבעבע ושולי הצדפה מתכרבלים, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
מורחים 1 1/2 כוסות מלח כשר באופן שווה על תחתית מגש גדול. מקננים בזהירות את הצדפות המבושלות במלח ומעליהם כל צדפה חלק מהמיניונטה, כמה קוביות פנצ ' טה וכמה עלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
מזלפים מעט שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet

ניתן לשלב צדפות עם שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. השרדונה הרחבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מטח שרדונה
מטח שרדונה
זהב בהיר בהיר. ניחוחות אגס ונקטרינה בשלים מראים בהירות טובה ומרימים ליס מעושן וניואנסים של דגנים קלויים עם אוורור. משיי וסרוג פתוח, המציע טעמי בוסתן ופירות בור מרוכזים המשלימים הצעות של שומר ודבש. האיכות המעושנת חוזרת בגימור ארוך וחלק שמשאיר אחריה תו עור אגס מר ומרענן.