קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות32
ציון בריאות4
מגזין

עקיצות מוצרלה מטוגנות

עקיצות מוצרלה מטוגנות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו עקיצות מוצרלה מטוגנות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 168 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם חלב, ביצים, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה די גרוע. נסו עקיצות מוצרלה מטוגנות בשמן עמוק, נשיכות מוצרלה "מטוגנות" גביניות ומסירת טעם רזה, ו מוצרלן בקרוזה (כריך מוצרלה מטוגן) עם ריבת בלסמי אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 2 אינץ ' שמן זית במחבת עמוקה על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
חותכים כל קילו מוצרלה ומוצרלה מעושנת ל -16 קוביות. הקימו תחנת לחם: קמח, 2 ביצים טרופות עם 1/3 כוס חלב, פירורי לחם איטלקיים מעורבבים עם כמה חופן גבינה מגוררת. שמרו את הפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
מוצרלהמוצרלה
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
4
מגלגלים מוצרלה רגילה טרייה בקמח, טובלים בביצה ואז מצפים בפירורי לחם. לחם את כל המוצרלה הרגילה, ואז הוסף פטרוזיליה קצוצה לפירורי הלחם. מצפים את המוצרלה המעושנת בקוביות בקמח, ביצה, ואז פירורי לחם איטלקיים מעורבבים עם פטרוזיליה. הפטרוזיליה הקצוצה תאפשר לכם להבחין בין הגבינה המעושנת הטרייה והטרייה לאחר הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
גבינה מעושנתגבינה מעושנת
פירורי לחםפירורי לחם
מוצרלהמוצרלה
פטרוזיליהפטרוזיליה
לחםלחם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ביצהביצה
5
מניחים עשבי תיבול לתוך שמן חם ומטגנים 30 עד 45 שניות. היזהר לא לעמוד מעל מחבת, השמן יתיז מעט בגלל תכולת המים בעשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבולעשבי תיבול
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הסר עשבי תיבול בעזרת כלי מטבח מחורץ והעביר לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז. מתבלים מיד במלח דק. מטגנים את עקיצות המוצרלה בקבוצות בשכבה אחת. מבשלים עד להזהבה עמוקה באופן שווה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
מלח משובחמלח משובח
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
מסננים ומצננים עקיצות מוצרלה על משטח מרופד במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
8
תן לעמוד ולהצטנן כמה דקות כדי שהגבינה לא תהיה נוזלית מדי כשננשכת פנימה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
9
לטבילת רוטב, מחממים סיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, שום ופתיתי פלפל כתושים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
שוםשום
פלפלפלפל
11
מטגנים שום ופלפל חריף 2 או 3 דקות, ומוסיפים עגבניות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
מלחמלח
12
כדי להרכיב את צלחת ההגשה שלך, ערמו עקיצות מוצרלה, והחליפו אותן בעשבי תיבול מטוגנים. הניחו את רוטב הטבילה בקערה לצד הכדורים וערמו שיפודי במבוק או מבחר מסיבות בשולי הצלחת כדי לחנית ולטבול את העקיצות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
מוצרלהמוצרלה
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
קערהקערה
13
הוסף כמה זיתים מעורבים, מקלות סלרי, מקלות לחם ארוכים כדי לעגל את מבחר אוכל האצבעות הזה.
מרכיבים שתצטרך
צלע סלריצלע סלרי
זיתיםזיתים
לחםלחם