ערב סנדוויץ': העוף הפרוס והפטריות רייצ'ל
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תן כריך לילה: עוף פרוס פטריות רייצ'ל לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 746 קלוריות, 55 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 49% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינה שוויצרית מעדנייה, תערובת תיבול גריל, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 17 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 90%. ציון זה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ערב סנדוויץ': העוף הפרוס והפטריות רייצ'ל, רייצ'ל ריי האולטימטיבי חזיר & כריך גבינה, ו כריך קרואסון סטייק פרוס בצל צרפתי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
במחבת קטנה ממיסים 2 כפות מהחמאה על אש בינונית, ואז מוסיפים את הפטריות ומעלים מעט את האש. מבשלים את הפטריות עד שהן רכות וחשוכות, בערך 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את המרווה באמצע זמן הבישול. מתבלים את הפטריות במלח ופלפל, לפי הטעם, לאחר שהן כהות ורכות, מכיוון שהמלח מאט את ההשחמה על ידי הוצאת נוזלים.
בינתיים, במחבת קטנה שנייה על אש בינונית ממיסים כף נוספת מהחמאה.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים עד שהם רכים, 10 עד 12 דקות. מערבבים פנימה את הכרוב הכרוב, מבשלים עד שהוא מתחמם ואז מכבים את האש. בזמן שהבצל מתבשל, מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את העוף בנדיבות בתיבול סטייק מונטריאול.
מוסיפים את שמן הזית הבתולי למחבת או למחבת ומבשלים את העוף, הופכים פעם אחת, עד לבישול, כ-12 דקות.
מוציאים את העוף לצלחת. נגבו את המחבת או המחבת, והפחיתו את האש לבינונית-נמוכה. פורסים דק את העוף בזווית.
מוסיפים את השמנת החמוצה, התענוג והקטשופ לקערה קטנה ומערבבים פנימה את עשבי התיבול הטריים.
חמאה קלות 1 צד של פרוסות הלחם עם כף החמאה שנותרה. בנה את הכריכים עם דפנות חמאה כלפי חוץ, בסדר הזה: רוטב, גבינה, פטריות, עוף פרוס, כרוב כבוש עם בצל, גבינה, וכלה ברוטב להתייצבות במקום. צולים את הכריכים כ -3 דקות מכל צד.
מגישים עם חמוצים וצנוניות מלוחות.