קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

ערב סנדוויץ': העוף הפרוס והפטריות רייצ'ל

ערב סנדוויץ': העוף הפרוס והפטריות רייצ'ל
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תן כריך לילה: עוף פרוס פטריות רייצ'ל לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 746 קלוריות, 55 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 49% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינה שוויצרית מעדנייה, תערובת תיבול גריל, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 17 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 90%. ציון זה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ערב סנדוויץ': העוף הפרוס והפטריות רייצ'ל, רייצ'ל ריי האולטימטיבי חזיר & כריך גבינה, ו כריך קרואסון סטייק פרוס בצל צרפתי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
במחבת קטנה ממיסים 2 כפות מהחמאה על אש בינונית, ואז מוסיפים את הפטריות ומעלים מעט את האש. מבשלים את הפטריות עד שהן רכות וחשוכות, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את המרווה באמצע זמן הבישול. מתבלים את הפטריות במלח ופלפל, לפי הטעם, לאחר שהן כהות ורכות, מכיוון שהמלח מאט את ההשחמה על ידי הוצאת נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בינתיים, במחבת קטנה שנייה על אש בינונית ממיסים כף נוספת מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים עד שהם רכים, 10 עד 12 דקות. מערבבים פנימה את הכרוב הכרוב, מבשלים עד שהוא מתחמם ואז מכבים את האש. בזמן שהבצל מתבשל, מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את העוף בנדיבות בתיבול סטייק מונטריאול.
מרכיבים שתצטרך
סטייק מונטריאול תיבולסטייק מונטריאול תיבול
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את שמן הזית הבתולי למחבת או למחבת ומבשלים את העוף, הופכים פעם אחת, עד לבישול, כ-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוציאים את העוף לצלחת. נגבו את המחבת או המחבת, והפחיתו את האש לבינונית-נמוכה. פורסים דק את העוף בזווית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את השמנת החמוצה, התענוג והקטשופ לקערה קטנה ומערבבים פנימה את עשבי התיבול הטריים.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
חמאה קלות 1 צד של פרוסות הלחם עם כף החמאה שנותרה. בנה את הכריכים עם דפנות חמאה כלפי חוץ, בסדר הזה: רוטב, גבינה, פטריות, עוף פרוס, כרוב כבוש עם בצל, גבינה, וכלה ברוטב להתייצבות במקום. צולים את הכריכים כ -3 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מגישים עם חמוצים וצנוניות מלוחות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'

מרכיבים