קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

ערימות גלידת בראוני-מנטה

ערימות גלידת בראוני-מנטה
עוגיות מנטה גלידת ערימות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 658 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, שוקולד, שוקולד, שוקולד צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת שוקולד בטעם מנטה ועוגת שוקולד עם קצפת עם גבינת שמנת, עוגת גלידת מנטה, ו גלידת מנטה בראוני.

הוראות

1
חמאה וקמח 12 כוסות מאפין, כל אחד על 2 1/2 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
2
במחבת של 1 עד 2 ליטר מעל חום בינוני-נמוך, מערבבים 1/4 חמאת כוס והשוקולד הלא ממותק לעתים קרובות עד מומס וחלק, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד אפייה לא ממותקשוקולד אפייה לא ממותק
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מהחום ומערבבים בסוכר, וניל וביצה.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
4
מוסיפים 1/2 כוס קמח ומערבבים עד חלקה. הבלילה כפית באותה מידה לתוך כוסות מאפין (על 3 1/2 כפיות לכוס).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
5
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 רק עד הקצוות בראוני האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 6 עד 8 דקות. שחרר בראוניז מחבתות עם סכין וקצה החוצה על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
6
בואו להתקרר לחלוטין, כ -20 דקות.
7
כוסות מאפין לא רחוצות קו עם ריבועים 6 אינץ ' של ניילון לעטוף, ומאפשר קצוות להאריך מעל חישוקי כוס. החזירו בראוניז לכוסות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
ספינות מאפינסספינות מאפינס
8
סקופ 1/4 כוס גלידה על כל בראוני. (אם גלידה קשה מדי לגרוף, חם-1 קרטון בכל פעם, אם באמצעות יותר מ 1 - בתנור מיקרוגל בחצי כוח (50%) רק עד מעט מתרכך, בודק כל 10 שניות.) עם החלק התחתון של כוס, לחץ על גלידה בכל כוס למטה כדי ליצור חברה, אפילו שכבה. מחבתות לעטוף אטום להקפיא עד גלידה היא חברה, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
תנורתנור
9
הרם ערימות בראוני בפלסטיק מכוסות מאפין; משוך את עטיפת פלסטיק ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
ספינות מאפינסספינות מאפינס
10
מניחים ערימות מעט זה מזה על תבנית אפייה בגודל 12 על 15 אינץ ' ומחזירים למקפיא.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
יוצקים 1 אינץ ' של מים לתחתית של דוד כפול או למחבת 3-4 ליטר; מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מחבתמחבת
12
שלב שוקולד צ ' יפס וקיצור בחלק העליון של דוד כפול או קערת מתכת או מחבת שמתאים בנוחות במחבת עם מים; הגדר מעל מים רותחים (החלק התחתון של קערה לא צריך לגעת במים). מערבבים תערובת מדי פעם רק עד השוקולד הוא רך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
קיצורקיצור
שוקולדשוקולד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
קערהקערה
מחבתמחבת
13
הסר דוד כפול ומערבבים עד שוקולד נמס תערובת חלקה. אם חם יותר מ 95 עד 100, להמשיך ערבוב לעתים קרובות עד מקורר לטווח זה. החלף מים רותחים בתחתית דוד כפול או במחבת אחרת עם מי ברז חמים מאוד. הגדר תערובת שוקולד על מים חמים (מיכל העליון צריך לשבת על, או רק מעל, מים), לא מעל החום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מחבתמחבת
14
עבודה במהירות עם 2 מזלגות, מחסנית בראוני 1 נמוך בכל פעם לתוך שוקולד ולהפוך מעיל כל הצדדים. הרם מחסנית החוצה ולחזור, צד שטוח למטה, למחבת צונן (לא זז מחסנית ברגע שהוא נוגע במחבת קפוא, או שוקולד ידבק למחבת לקלף את הגלידה; אם זה קורה, תיקון עם שוקולד נמס). להזמין תערובת שוקולד נוספת לשימושים אחרים. להקפיא ערימות עד גלידה היא חברה, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
טפטוף כל גלידה מטפטף ערימות עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
16
מגישים ערימות, או לעטוף בנפרד אטום להקפיא עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "