קושימומחה
מוכן ב16 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ערימת טורטיה שום-בצל

ערימת טורטיה שום-בצל
ערימת טורטיה שום-בצל עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 568 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -34 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 45 מעריצים. אם יש לכם חומץ בלסמי, שום קלוי, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 16 שעות ו-50 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ערימת טורטיה שום-בצל , עוגת טורטיה בצל שום ועוגת טורטיה שום-בצל .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מוסיפים את השום למחבת על אש קטנה עם מעט שמן זית ומבשלים עד שהשום פשוט נמעך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בינתיים, במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים את שמן הקנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להשחמה קלה אך לא כהה מדי, כ-5 דקות, תוך ערבוב קבוע.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
מוסיפים את החמאה והסוכר ומטגנים עד שהבצלים משחימים היטב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2-3/4 כוסות שיבולת שועל לבישול מהיר2-3/4 כוסות שיבולת שועל לבישול מהיר
בצלבצל
פחיות כל אחת) נתחי אננס לא ממותקיםפחיות כל אחת) נתחי אננס לא ממותקים
6
מוסיפים את השום הקלוי, הפרמזן, המיונז, הכוסברה ומלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
בשר צבי מבושל קוביותבשר צבי מבושל קוביות
שום קלוישום קלוי
מיונזמיונז
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פרמזןפרמזן
7
מסירים מהאש, מעבירים לקערה בינונית ומניחים בצד לצינון. מכסים ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
שמור שליש מהתערובת במקרר לשימוש להכנת רוטב הטבילה. מפזרים באופן שווה את התערובת שנותרה על גבי 11 הטורטיות. עורמים את הטורטיות אחת על השנייה ומעליה את הטורטיה שנותרה. עוטפים את ערימת הטורטיות בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-12 עד 24 שעות להתקדמות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
9
מחממים גריל לבינוני.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
חותכים את הערימה ל-16 טריזים. בעזרת מלקחיים, צולים כל טריז בצדדים החתוכים עד שהוא מתחמם ומופיעים סימני גריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מלקחייםמלקחיים
11
מערבבים את תערובת הבצל השמורה עם החומץ הבלסמי לקבלת רוטב טבילה; מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
רוטב טבילהרוטב טבילה
בצלבצל
12
מגישים את הנתחים עם רוטב הטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה