ערימת טורטיה שום-בצל
ערימת טורטיה שום-בצל עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 568 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -34 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 45 מעריצים. אם יש לכם חומץ בלסמי, שום קלוי, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 16 שעות ו-50 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ערימת טורטיה שום-בצל , עוגת טורטיה בצל שום ועוגת טורטיה שום-בצל .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מוסיפים את השום למחבת על אש קטנה עם מעט שמן זית ומבשלים עד שהשום פשוט נמעך.
בינתיים, במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים את שמן הקנולה.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להשחמה קלה אך לא כהה מדי, כ-5 דקות, תוך ערבוב קבוע.
מוסיפים את החמאה והסוכר ומטגנים עד שהבצלים משחימים היטב, 20 עד 25 דקות.
מוסיפים את השום הקלוי, הפרמזן, המיונז, הכוסברה ומלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לאיחוד.
מסירים מהאש, מעבירים לקערה בינונית ומניחים בצד לצינון. מכסים ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.
שמור שליש מהתערובת במקרר לשימוש להכנת רוטב הטבילה. מפזרים באופן שווה את התערובת שנותרה על גבי 11 הטורטיות. עורמים את הטורטיות אחת על השנייה ומעליה את הטורטיה שנותרה. עוטפים את ערימת הטורטיות בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-12 עד 24 שעות להתקדמות.
חותכים את הערימה ל-16 טריזים. בעזרת מלקחיים, צולים כל טריז בצדדים החתוכים עד שהוא מתחמם ומופיעים סימני גריל.
מערבבים את תערובת הבצל השמורה עם החומץ הבלסמי לקבלת רוטב טבילה; מתבלים לפי הטעם.
מגישים את הנתחים עם רוטב הטבילה.