ערמון, בייקון ומילוי חמוציות
חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה, חמאה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 14%. מתכונים דומים: ערמון, חמוציות, כרישה מלית, מילוי ג'בטה ערמונים ובייקון, ו ערמון, בייקון, תפוח מיובש, מלית לחם תירס.
הוראות
משרים את החמוציות בנמל במשך שעה. מטגנים את הבצל וbacon בעדינות בחמאה, עד theonion הוא רך והבייקון הואבושל.
מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה בערך.מגניב מעט, ולאחר מכן לערבב עם כל המרכיבים מכתים, כולל את החמוציות ואת הנמל, להוסיף מספיק ביצה כדי לאגד – אני מוצא את זה קל יותר להשתמש בידיים שלי. מטגנים ידית של דחיפת חמאה קטנה, טעם ותיבול רק במידת הצורך.