קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ערמון, בייקון ומילוי חמוציות

ערמון, בייקון ומילוי חמוציות
חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה, חמאה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 14%. מתכונים דומים: ערמון, חמוציות, כרישה מלית, מילוי ג'בטה ערמונים ובייקון, ו ערמון, בייקון, תפוח מיובש, מלית לחם תירס.

הוראות

1
משרים את החמוציות בנמל במשך שעה. מטגנים את הבצל וbacon בעדינות בחמאה, עד theonion הוא רך והבייקון הואבושל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2
מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה בערך.מגניב מעט, ולאחר מכן לערבב עם כל המרכיבים מכתים, כולל את החמוציות ואת הנמל, להוסיף מספיק ביצה כדי לאגד – אני מוצא את זה קל יותר להשתמש בידיים שלי. מטגנים ידית של דחיפת חמאה קטנה, טעם ותיבול רק במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
יציאהיציאה
(קיבלר)(קיבלר)