עשב ובירה ארנב מטוגן
עשב ובירה מטוגן ארנב יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 57 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 500 קלוריות. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מכלמתכונים יש 67 אוהדים. יום האב יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בשר ארנבת, שמן זית, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 82%. נסו עשב ובירה ארנב מטוגן, ארנב מטוגן בירה, ו ארנב מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1/2 כוס קמח, מלח ופלפל לשקית ניילון; לזרוק לערבב.
מוסיפים את חתיכות הארנב, זורקים לציפוי בתערובת הקמח ומנערים עודפים.
מחממים 2 כפות שמן זית בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה עד לעישון קל.
צורבים את חתיכות הארנב מכל צד עד להזהבה, ואז מניחים בצד.
יוצקים פנימה את כף שמן הזית שנותרה ומערבבים פנימה את הבצל הפרוס. מבשלים עד שהבצל התרכך, כ -2 דקות; ואז מערבבים פנימה את הפטריות והשום, מבשלים 2 דקות נוספות.
מוסיפים את הטימין, הבזיליקום, הרוזמרין ועלי הדפנה; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מכניסים את נתחי הארנב השחומים לתנור ההולנדי, ויוצקים פנימה את הבירה וציר העוף. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהארנב רך מאוד, 25 עד 30 דקות.
מערבבים 3 כפות קמח לחמאה המרוככת עד לקבלת תערובת חלקה.
מוציאים את הארנב מהמרק המבעבע ומניחים בצד. רזה כל שומן גלוי מן הנוזל, ואז לטאטא את הדבק חמאה. מבשלים במשך 3 או 4 דקות עד להסמכה, ואז מסירים את עלי הדפנה, מתבלים שוב במלח ופלפל במידת הצורך, ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מגישים את הרוטב המעובה עם ארנב מטוגן.