עשב שפשף בשר טנדרלוין
אם יש לכם חמאה, רוזמרין, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: ריזוטו לובסטר עם עשב שפשף בשר טנדרלוין, הרב שפשף בשר חזיר Tenderloin, ו ביסטרו הרב - שפשף בשר חזיר Tenderloin.
הוראות
שמן חום במחבת כבדה-תחתית גדולה אטומה.
מפזרים tenderloin עם מלח ופלפל, ומבשלים מכל הצדדים 5 דקות או עד משחימים היטב.
הסר מחבת מחום, ומניח פילה על צלחת.
מפזרים tenderloin עם שום, רוזמרין, ו 1 כף טימין, הקשה לדבוק. להחזיר tenderloin למחבת, ואופים ב 400 במשך 20 דקות (כדי 145 עבור בינוני נדיר) או במידה הרצויה של doneness.
הסר מחבת; תן לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
מוסיפים מרק ויין למחבת, ומניחים מעל חום בינוני גבוה; מביאים לרתיחה, ומבשלים 7 דקות או עד מופחת 1/2 כוס. להפחית את החום נמוך; להקציף בחמאה חתיכה אחת בכל פעם. מערבבים ב 1/2 כפית קורנית.