קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות7
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאד קי מאו

פאד קי מאו
גשו לסופר וקנו פלפל סראנו, רוטב סויה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. נסו פודלים תאילנדים, פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את אטריות האורז היבשות בקערה, מכסים במים חמים, ולתת לספוג עד לבן מתרכך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים את האטריות, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
חום 1 1/2 כפית שמן זית ב ווק או מחבת גדולה על חום נמוך, ומבשלים ומערבבים 2 שיני שום טחון עד חום ומתחיל לפריך, 2 עד 3 דקות. מערבבים את האטריות הספוגות, 1/2 כפית רוטב סויה עבה, ו 2 כפיות סוכר, ומבשלים ומערבבים עד שהאטריות ספגו את רוטב הסויה והפכו חום, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
הסר את האטריות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים את 1 1/2 כפיות הנותרים של שמן זית בווק על אש נמוכה; מערבבים את שאר 2 שיני שום טחון, ומבשלים עד חום ומתחיל לפריך, 2-3 דקות. להעלות את החום בינוני גבוה, ומערבבים את החזיר, פלפל סראנו, בזיליקום, 1/2 כפית רוטב סויה עבה, 1 כפית סוכר, ומלח. מבשלים ומערבבים עד חזיר הוא כבר לא ורוד ואת הקצוות של הבשר מתחילים חום, על 5 דקות. החזר את האטריות לווק, ומערבבים את נבטי השעועית. מבשלים ומערבבים עד מחומם דרך, על 5 יותר דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל