פאד קי מאו
גשו לסופר וקנו פלפל סראנו, רוטב סויה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. נסו פודלים תאילנדים, פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את אטריות האורז היבשות בקערה, מכסים במים חמים, ולתת לספוג עד לבן מתרכך, על 1 שעה.
מסננים את האטריות, ומניחים בצד.
חום 1 1/2 כפית שמן זית ב ווק או מחבת גדולה על חום נמוך, ומבשלים ומערבבים 2 שיני שום טחון עד חום ומתחיל לפריך, 2 עד 3 דקות. מערבבים את האטריות הספוגות, 1/2 כפית רוטב סויה עבה, ו 2 כפיות סוכר, ומבשלים ומערבבים עד שהאטריות ספגו את רוטב הסויה והפכו חום, כ 3 דקות.
מחממים את 1 1/2 כפיות הנותרים של שמן זית בווק על אש נמוכה; מערבבים את שאר 2 שיני שום טחון, ומבשלים עד חום ומתחיל לפריך, 2-3 דקות. להעלות את החום בינוני גבוה, ומערבבים את החזיר, פלפל סראנו, בזיליקום, 1/2 כפית רוטב סויה עבה, 1 כפית סוכר, ומלח. מבשלים ומערבבים עד חזיר הוא כבר לא ורוד ואת הקצוות של הבשר מתחילים חום, על 5 דקות. החזר את האטריות לווק, ומערבבים את נבטי השעועית. מבשלים ומערבבים עד מחומם דרך, על 5 יותר דקות.