פאדג' מנטה בשכבות
פאדג' מנטה שכבות הוא קינוח שמגיש 81. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 52 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. תמורת 18 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . מתכון זה אהוב על 19 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם חלב מרוכז, תמצית מנטה, צ'יפס אפייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מטבל אבוקדו בשכבות , פרמזן חצילים אפוי בשכבות , וסלט עוף בשכבות עם קוסקוס .
הוראות
קו 9-in. מחבת מרובעת עם נייר כסף; משמנים את נייר הכסף בחמאה ומניחים בצד. בסיר גדול וכבד, ממיסים שוקולד צ'יפס ו-1 כוס חלב על אש נמוכה; מבשלים ומערבבים במשך 5-6 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים וניל; מערבבים במשך 3-4 דקות או עד לקבלת קרם.
מורחים מחצית מהתערובת לתבנית מוכנה. מכניסים למקרר ל-10 דקות או עד להתייצבות. מניחים את שאר תערובת השוקולד בצד.
בסיר כבד אחר, ממיסים שבבי וניל ושארית החלב על אש נמוכה; מבשלים ומערבבים במשך 5-6 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה (התערובת תהיה סמיכה).
הוסף תמצית מנטה וצבעי מאכל; מערבבים במשך 3-4 דקות או עד לקבלת קרם.
מורחים באופן שווה על שכבת השוקולד. מכניסים למקרר ל-10 דקות או עד להתייצבות.
מחממים את תערובת השוקולד השמורה על אש נמוכה עד שהתערובת משיגה עקביות פיזור; לפזר על שכבת נענע. מכסים ומעבירים למקרר ללילה או עד להתייצבות.
בעזרת נייר כסף, מרימים את הפאדג' מהתבנית. קלף בעדינות נייר כסף; לחתוך פאדג' ל-1-in. ריבועים. שומרים במקרר.