קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות81
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאדג' מנטה בשכבות

פאדג' מנטה בשכבות
פאדג' מנטה שכבות הוא קינוח שמגיש 81. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 52 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. תמורת 18 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . מתכון זה אהוב על 19 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם חלב מרוכז, תמצית מנטה, צ'יפס אפייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מטבל אבוקדו בשכבות , פרמזן חצילים אפוי בשכבות , וסלט עוף בשכבות עם קוסקוס .

הוראות

1
קו 9-in. מחבת מרובעת עם נייר כסף; משמנים את נייר הכסף בחמאה ומניחים בצד. בסיר גדול וכבד, ממיסים שוקולד צ'יפס ו-1 כוס חלב על אש נמוכה; מבשלים ומערבבים במשך 5-6 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
5 כוסות קוביות מלית מתובלות5 כוסות קוביות מלית מתובלות
קמח ארפס (כגון PAN®)קמח ארפס (כגון PAN®)
ציוד שתשתמש בו
מקלות גבינה עטופים בנפרדמקלות גבינה עטופים בנפרד
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח
2
מסירים מהאש.
3
מוסיפים וניל; מערבבים במשך 3-4 דקות או עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו
4
מורחים מחצית מהתערובת לתבנית מוכנה. מכניסים למקרר ל-10 דקות או עד להתייצבות. מניחים את שאר תערובת השוקולד בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוטתפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוט
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח
5
בסיר כבד אחר, ממיסים שבבי וניל ושארית החלב על אש נמוכה; מבשלים ומערבבים במשך 5-6 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה (התערובת תהיה סמיכה).
מרכיבים שתצטרך
24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו
פטל טרי ותוספת צ'יפס לבן, שוקולד צ'יפס וסוכר קונדיטורים, לא חובהפטל טרי ותוספת צ'יפס לבן, שוקולד צ'יפס וסוכר קונדיטורים, לא חובה
קמח ארפס (כגון PAN®)קמח ארפס (כגון PAN®)
ציוד שתשתמש בו
מקלות גבינה עטופים בנפרדמקלות גבינה עטופים בנפרד
6
מסירים מהאש.
7
הוסף תמצית מנטה וצבעי מאכל; מערבבים במשך 3-4 דקות או עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מנטהתמצית מנטה
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
8
מורחים באופן שווה על שכבת השוקולד. מכניסים למקרר ל-10 דקות או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
תפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוטתפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוט
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
9
מחממים את תערובת השוקולד השמורה על אש נמוכה עד שהתערובת משיגה עקביות פיזור; לפזר על שכבת נענע. מכסים ומעבירים למקרר ללילה או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
תפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוטתפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוט
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
10
בעזרת נייר כסף, מרימים את הפאדג' מהתבנית. קלף בעדינות נייר כסף; לחתוך פאדג' ל-1-in. ריבועים. שומרים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח