פאדג' שוקולד מריר ונענע
המתכון לפאדג' שוקולד מריר ומנטה יכול להיות מוכן בכשעה ו-15 דקות . תמורת 51 סנט למנה , תקבלו קינוח ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 342 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . מתכון זה אהוב על ידי 88 חובבי אוכל וטבחים. מתכון זה מ-Allrecipes דורש חמאה, חלב מרוכז, תמצית מנטה ושוקולד צ'יפס חצי מתוק. זה יהיה להיט באירוע חג המולד שלכם. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת גלוטן . מתכון זה אופייני למטבח מרכז אמריקה. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 34% . ציון זה גרוע למדי. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את הפנקייקים עם שוקולד מריר ושקדים ברוטב שוקולד מריר , פאדג' שוקולד לבן מנטה, ושוקולד חם ועשיר ללגימה עם שוקו-קאי, שוקו-קאי מריר בריא ללגימה .
הוראות
שלבו שוקולד צ'יפס, חלב מרוכז ממותק, חמאה, תמצית מנטה ומלח בקערה גדולה המתאימה למיקרוגל.
חממו במיקרוגל על עוצמה בינונית-גבוהה עד שהצ'יפס נמס, 5 עד 6 דקות, תוך ערבוב כל 2 דקות.
יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית אפייה מסיליקון בגודל 20x20 ס"מ; מפזרים מעל סוכריות מנטה מרוסקות. לוחצים קלות את הסוכריות לתוך תערובת השוקולד בעזרת גב כף. מקררים עד להתייצבות, שעה.