קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות96
ציון בריאות0
מגזין

פאדג'בשוקולד קרמל

פאדג'בשוקולד קרמל
פאדג'בשוקולד קרמל עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 105 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 96 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, שבבי שוקולד למחצה, שבבי אפיית וניל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מנטה שכבות-שוקולד פאדג', שוקולד שכבות-חמאת בוטנים פאדג, ו שוקולד לבן שכבות שוקולד מנטה מוקה פאדג.

הוראות

1
מחבת קו 13x9 אינץ ' עם רדיד, הרחבת רדיד על פני הצדדים של פאן; לרסס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
עבור פאדג ' קרמל
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
3
שכבה, בסיר 3 ליטר כבד, לבשל סוכר חום, 1/4 כוס חמאה ו 3/4 כוס חלב התאדה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך; להרתיח בעדינות מבלי לערבב 5 דקות.
5
הסר סיר מחום. מערבבים 2 כוסות מרשמלו, שבבי וניל 1 כפית וניל; מערבבים עד מרשמלו וצ ' יפס נמסים תערובת חלקה. מערבבים באגוזים קצוצים. במהירות להפיץ תערובת במחבת. מקררים 30 דקות לפני הכנת שכבת שוקולד פאדג'.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוזחתיכות אגוז
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
עבור שוקולד פאדג'
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
7
שכבה, בסיר 3 ליטר כבד, לבשל סוכר מגורען, 1/4 כוס חמאה 3/4 כוס חלב התאדה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך; להרתיח בעדינות מבלי לערבב 5 דקות.
9
הסר סיר מחום. מערבבים 2 כוסות מרשמלו, שבבי שוקולד 1 כפית וניל; מערבבים עד מרשמלו וצ ' יפס נמסים תערובת חלקה. מקציפים 30 שניות עם כפית עד מבריק. תערובת להפיץ במהירות על גבי שכבת פאדג ' קרמל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מפזרים חצאי אגוז וחתיכות על פאדג'; הקש בעדינות לתוך פאדג'. כיסוי; להכניס למקרר 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאים ופיסות אגוזחצאים ופיסות אגוז
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
11
הסר פאדג 'מהמחבת על ידי הרמת רדיד; הסר רדיד משני צדי פאדג'. עם סכין ארוכה, לחתוך פאדג ' לתוך 12 שורות על ידי 8 שורות. אחסן במיכל מכוסה היטב במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות