פאדג'דלעת פיקנטי
פאדג'דלעת פיקנטי דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 193 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. 114 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם דלעת, חמאה, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 13%, המנה הזו די גרועה. נסו מרק דלעת פסטו מרווה שום קלוי עם גרעיני דלעת מטוגנים חריפים, פאדג'דלעת, ו פאדג'דלעת עבור מתכונים דומים.
הוראות
חמאה תבנית בגודל 9 על 13 אינץ ' והנח בצד.
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס). מסדרים שקדים על דף עוגיות ומכניסים לתנור לטוסט. מערבבים לעתים קרובות. לא לשרוף.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
בסיר כבד שלבו סוכר, חמאה, חלב, דלעת ותבלינים; מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. ממשיכים להרתיח על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה ל 234 מעלות צלזיוס (118 מעלות צלזיוס) על מדחום ממתקים, בערך 10 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה שבבי חמאה. כאשר הצ ' יפס נמסים, מוסיפים קרם מרשמלו, אגוזים ווניל.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מיד לשפוך תערובת חמאה לתוך מחבת מוכן.
מורחים באופן שווה. מגניב בטמפרטורת החדר.
חותכים לריבועים, ומאחסנים במקרר בכלי אטום לאוויר.