פאדג'הפנטסיה הכפול של מר בוטנים
מתכון זה מספק 30 מנות. עם 436 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק של בייקר, חמאת בוטנים שמנת, בוטנים קלויים עציצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו דאבל שוקולד פנטזיה ברים, פאדג פנטזיה, ו פאדג פנטזיה (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת קו 13x9 אינץ ' עם רדיד, עם קצוות של רדיד המשתרע על פני הצדדים של פאן.
מניחים 3 כוסות של הסוכר, 3/4 כוס (1-1 / 2 מקלות) של החמאה 1 יכול של חלב התאדה ב 3-qt כבד. סיר. מביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להרתיח 4 דקות. או עד מדחום ממתקים מגיע 112°, ערבוב כל הזמן כדי למנוע חריכה.
מוסיפים חמאת בוטנים ותוכן של אחד מצנצנות קרם המרשמלו; מערבבים עד שנמסו לחלוטין.
הוסף 1 כוס בוטנים ו 1 כפית. של וניל; לערבב היטב.
יוצקים מיד למחבת מוכנה; להפיץ באופן שווה לכסות את התחתית של מחבת. תניח בצד.
מניחים 3 כוסות סוכר שנותרו, 3/4 כוס הנותרים (1-1 / 2 מקלות) חמאה ואת שאר יכול של חלב התאדה בסיר כבד גדול. מביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להרתיח 4 דקות. או עד מדחום ממתקים מגיע 112°, ערבוב כל הזמן כדי למנוע חריכה.
מוסיפים שוקולד וצנצנת הנותרים של קרם מרשמלו; מערבבים עד נמס לחלוטין.
הוסף 1/2 כוס של הבוטנים הנותרים ואת 1 כפית הנותרים. וניל, לערבב היטב.
יוצקים מיד על שכבת חמאת בוטנים פאדג ' במחבת.
מורחים כדי לכסות באופן שווה חמאת בוטנים פאדג'; מפזרים בוטנים 1/2 הנותרים. מגניב בטמפרטורת החדר לפחות 4 שעות לפני חיתוך לחתיכות קטנות לשרת. אחסן במיכל מכוסה היטב בטמפרטורת החדר.