פאדג'מקדמיה
מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 82 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 64 מנות סועדים.. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, אגוזי מקדמיה, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 12%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פאדג'אגוזי מקדמיה, פאדג'אגוזי מקדמיה, ו עוגת פאדג'מקדמיה עבור מתכונים דומים.
הוראות
קו 8 אינץ'. מחבת מרובעת בנייר כסף ומשמנים את נייר הכסף בחמאה; מניחים בצד.
בסיר כבד שלבו את השוקולד צ ' יפס, החלב והמלח. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד להמסת הצ ' יפס.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה אגוזים ווניל.
יוצקים לתוך מחבת מוכנה. צמרמורת במשך 2 שעות או עד המשרד.
בעזרת נייר כסף, הרם פאדג ' מהתבנית. מקלפים בעדינות את נייר הכסף; חותכים פאדג 'ל -1 אינץ'. ריבועים.