פאדג'פופס
צריך קינוח ללא גלוטן? פאדג'פופס יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא יספק כ 13 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תערובת פודינג שוקולד לבשל ולהגיש, סוכר, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פאדג'קרח פופס, שוקולד פאדג'פופס, ו פאדג'בראוני פופס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, לשלב פודינג, חלב וסוכר; להביא לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות. קריר במשך 30 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מקפלים פנימה שמנת.
יוצקים לתוך תבניות פלסטיק או 3-עוז. כוסות נייר; למעלה עם מחזיקי או להכניס מקלות ארטיק לתוך כוסות. להקפיא.