קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

פאדג'שוקולד קלאסי של בייקר

פאדג'שוקולד קלאסי של בייקר
מתכון זה מספק 24 מנות. עם 195 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך נשר brandâ ® חלב מרוכז, שוקולד חצי מתוק של בייקר, אגוזי מלך planters, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה ממתכונים קראפט יש 243 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו ג'וי האופה של " בראוניז שוקולד פאדג'", קערה אחת של אופה חצי מתוק שוקולד פאדג', ו פאדג'המושלם להפליא של בייקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם נייר כסף. מיקרוגל שוקולד וחלב בקערה למיקרוגל על גבוה 2 עד 3 דקות. או עד שוקולד הוא כמעט נמס, ערבוב לאחר 2 דקות.; מערבבים עד נמס לחלוטין. מערבבים אגוזים וניל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מורחים על החלק התחתון של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מקררים 2 שעות או עד המשרד. השתמש בנייר כסף כדי להרים פאדג ' מהמחבת לפני חיתוך לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף