קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי אגס III

פאי אגס III
פאי אגס III עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 322 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 171 אדם הכין את המתכון הזה והיה עושה את זה שוב. גשו לסופר וקנו אגסים, ביצים, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. . נסו עוגת בורבון אגס, סלט אגס ואשכוליות אסייתי עם סאקה גרניטן וסורבה אגס, ו המבורגר הודו אגס ג'ינג'ר עם ממרח יוגורט אגס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לחץ על מאפה העוגה לתחתית ולמעלה את הצדדים של צלחת עוגה 9 אינץ'. חליל הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
3
מניחים את חצאי האגס לחתוך את הצד למטה בקרום העוגה עם הקצוות הקטנים לכיוון המרכז.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
בקערה בינונית, מערבבים את החמאה והסוכר יחד עד חלקה, ואז להכות את הביצים אחד בכל פעם עד אור ורך. מערבבים בקמח ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים מעל החלק העליון של האגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, עד אגסים רכים פודינג מוגדר במרכז. מגניב לחלוטין לפני חיתוך והגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®