פאי אגס חמאה
פאי ריבת אגסים עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אגסים אנג'ו, קינמון, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: עוגת בורבון אגס, אגס פריך עם ציפוי מקדאמיה חמאה, ו עוגת דלעת חמאה עם ציפוי ריבת חלב.
הוראות
מניחים תבנית אפייה על מתלה באמצע התנור ומחממים התנור ל 425 ° F.
לטאטא יחד קמח, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח, ואז לטאטא בסוכר חום, לשבור את כל גושים. בעדינות לזרוק אגסים עם תערובת סוכר חום, מיץ לימון, וניל ולתת לעמוד 5 עד 15 דקות כדי macerate פירות.
מרדדים חתיכת 1 של בצק (לשמור על דיסק שנותר מקורר) על משטח מקורנן קלות עם סיכה מתגלגלת קל לתוך סיבוב 13 אינץ'. מתאים לצלחת פאי 9 אינץ'.
מרדדים את פיסת בצק שנותרה לסיבוב 13 אינץ'. שאריות מילואים.
העברה מילוי פגז. נקודה עם חמאה, ואז לכסות עם עגול מאפה. קצוות לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' אוברנג (שאריות מילואים). לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום, ולאחר מכן לקפל תחת. מברשת קלה קרום העליון עם כמה ביצה לשטוף, ולאחר מכן לחתוך 3 (1 אינץ ' ארוך) פתחי אוורור.
מרדדים חתיכת 1 של בצק (לשמור על דיסק שנותר מקורר) על משטח מקורנן קלות עם סיכה מתגלגלת קל לתוך סיבוב 13 אינץ'. מתאים לצלחת פאי 9 אינץ'.
מרדדים את פיסת בצק שנותרה לסיבוב 13 אינץ'. שאריות מילואים.
העברה מילוי פגז. נקודה עם חמאה, ואז לכסות עם עגול מאפה. קצוות לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' אוברנג (שאריות מילואים). לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום, ולאחר מכן לקפל תחת. מברשת קלה קרום העליון עם כמה ביצה לשטוף, ולאחר מכן לחתוך 3 (1 אינץ ' ארוך) פתחי אוורור.
מגלגלים שאריות בצק בעובי של 1/8 אינץ ' וחותכים צורות עלים עם חותכי (או סכין). מסדרים באופן דקורטיבי על גבי עוגה, לחיצה בעדינות כדי לעזור להם לדבוק. מברשת קלה קרום העליון ו cutouts עם כמה ביצה לשטוף ומפזרים סוכר מגורען.
אופים עוגה על תבנית אפייה חמה 20 דקות. להפחית את התנור ל 191° ואופים עד הקרום הוא זהוב ומילוי מבעבע, 40 עד 45 דקות יותר. קריר לחום או בטמפרטורת החדר, 2 עד 3 שעות.
העוגה היא הטובה ביותר ביום זה נעשה אבל יכול להיות אפוי 1 יום קדימה.