פאי אוכמניות טרי
זה עובד טוב כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. עם כפית ציון 15%, המנה הזו די גרועה. פאי אוכמניות טרי, פאי אוכמניות טרי, ו פאי אוכמניות טרי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר על אש בינונית, שלבו סוכר, עמילן תירס, מלח ומים לתערובת אחידה.
מוסיפים 3 כוסות אוכמניות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שהוא מסמיך ומבעבע.
מוסיפים חמאה, מיץ לימון ושאר פירות היער; מערבבים עד שהחמאה נמסה. מגניב.
יוצקים לתוך פגז בצק. מקררים עד להגשה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, הקציר המאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. אתה יכול לנסות ריבר הנחש מאוחר קציר ריזלינג. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
![נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג]()
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק ארנה האחוזה שלנו, ריזלינג קציר מאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף סיד עם שמץ של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.