פאי אוכמניות עם גלידת שמנת חמוצה
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 580 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת קילו שמנת חמוצה אוכמניות עם קרם לימון (מתכונים דומים).
הוראות
קמח כפית בקלילות לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ואת 5 החומרים הבאים במעבד מזון; דופק עד בשילוב.
מוסיפים חמאה; דופק 6 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה. עם מעבד על, להוסיף 3 כפות קרם דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד בשילוב. (לא ליצור כדור.) תערובת לחץ בעדינות לתוך מעגל 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק, כיסוי. צ ' יל לפחות 1 שעה.
מערבבים אוכמניות ואת 4 החומרים הבאים בקערה קטנה; לזרוק בעדינות. לחלק באופן שווה בין 6 (8-אונקיה) ramekins.
לפתוח בצק מקורר; לחלק את הבצק ל 6 מנות אפילו; טופס כל חלק לכדור. ללטף כל כדור על משטח מקומח לדיסק מחוספס שיתאים על גבי ramekins. (זה יהיה על 4 אינץ'.) תערובת ברי העליון עם בצק, בתוך השפה העליונה של ramekin (לא crimped כמו עוגה).
מברשת העליון של כל קרום עם הנותרים 1 כף קרם.
מערבבים קינמון ו 2 כפות סוכר בקערה קטנה; מפזרים תערובת שווה על קרום.
מניחים ramekins על תבנית אפייה, ומניחים בתנור.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ופירות מבעבע.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גלידה שמנת חמוצה.