פאי אפרסק-אוכמניות
פאי אפרסק-פטל עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 603 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו את אפרסק או דה וי, קסיס, ג'ינג'ר טחון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. נסו עוגת אוכמניות טריה, עוגיות אפרסק ובלקברי עם קרם אוכמניות, ו עוגת אפרסק מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הקמח, הסוכר, המלח בקערה של מעבד מזון ודופק כמה פעמים לשלב.
פזר את החמאה וקיצור על החלק העליון של תערובת הקמח והדופק עד לתערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים את המים כמה כפות בכל פעם ודופק עד הבצק פשוט מגיע יחד.
הסר את הבצק מהמכונה ולשים קלות על משטח שטוח עד שזה פשוט מגיע יחד. טופס לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מערבבים אפרסקים, סוכרים, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, אפרסק eau de vie ו קורנפלור או טפיוקה בקערה גדולה ומערבבים עד בשילוב טוב. זרוק את האוכמניות עם הקאסיס.
בואו לשבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להשתמש בכפית מחוררת כדי כפית את פירות יער לתוך האפרסקים, ולזרוק.
מחלקים את הבצק לשניים ומגלגלים כל חצי החוצה על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 עד 14 אינץ'.
להעביר 1 של הסיבובים לתחתית של צלחת פאי 9 אינץ עמוק צלחת. כפית את הפרי לתוך הקרום באמצעות כפית מחוררת.
להוסיף כמה מיצים שהצטברו בקערה. תפזר את החמאה מלמעלה.
מגלגלים את הבצק שנותר על מערוך ופורקים על גבי תערובת אפרסק. לקצץ קצוות של שני הקרום כדי 3/4 אינץ ' overhang. מקפלים קצוות; הקש כדי לאטום. קצוות מכווצים.
לחתוך 6 חריצים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
מברשת העליון של העוגה עם קרם ומפזרים את הסוכר turbinado.
מניחים את העוגה על תבנית אפייה ואופים על המדף התחתון של התנור עד הקרום הוא זהב ומיצים בועה עבה דרך חריצים, מכסה את הקצוות של הקרום עם נייר אם בראונינג מהר מדי, על 1 שעה 20 עד 30 דקות, עד הקרום התחתון הוא חום ומיצים מבעבע. עוגה מגניבה 3 שעות.