פאי אפרסק קיצור
פאי אפרסק קיצור יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.26 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 255 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עמילן תירס, סוכר, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. נסו קיצור אפרסק טארט טאטין, לכבוד יום הפאי הלאומי: קיצור דרך אפרסק טארט טאטין, ו מיושן עוגת אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: מחבת טפלון בטוחה לתנור בגודל 8 או 9 אינץ
מקם מדפי תנור במרכז ובשליש העליון של התנור, הניח נייר אפייה או פיסת נייר כסף על המתלה האמצעי וחמם את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
בקערה קטנה מפוררים את בצק העוגיות לגושים גדולים; מקררים.
מסננים את האפרסקים וזורקים בעדינות את המסננת כדי להסיר את כל הנוזלים העודפים.
מעבירים את האפרסקים לקערה בינונית, מוסיפים את עמילן התירס ומערבבים עד שעמילן התירס מתמוסס לחלוטין.
מוסיפים את מיץ הלימון והקינמון, וזורקים למעיל. מערבבים את הריבה.
תללו את האפרסקים במחבת טפלון בטוחה לתנור בגודל 8 או 9 אינץ', והביאו לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. (המחבת תהיה די מלאה, אבל האפרסקים יתבשלו.) מבשלים, מכוסים חלקית, כ -10 דקות, מערבבים בעדינות והופכים את האפרסקים מלמטה מדי פעם.
מפזרים את בצק העוגיות על גבי האפרסקים ומשאירים רווח בין הנתחים.
מפזרים את הבצק עם הסוכר ואופים על המדף העליון של התנור עד שקרום העוגיות מזהיב, כ -15 דקות. מגניב במשך 15 דקות לפני ההגשה.