פאי בראנץ ' קישואים
מתכון זה מכין 8 מנות עם 272 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, אבקת שום, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה די גרוע. נסו רעיון בראנץ', הדרך שלי-אני מזהה את בראנץ 'דה בראנץ' מא פאג'ון, פאי דובדבנים, ו פאי באטרפינגר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת הקפיצו קישואים ובצל בחמאה עד שהם רכים, כ -10 דקות.
מסירים מהאש; מצננים מעט. מערבבים פנימה ביצים, גבינה, פטרוזיליה, מלח, פלפל, אבקת שום ובזיליקום. הפרד את גלילי הסהר ולחץ לתוך 10 אינץ ' משומן. צלחת עוגה כדי ליצור קרום.
מברישים קרום עם חרדל. כפית תערובת קישואים לתוך קרום.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 10 דקות. מכסים באופן רופף בנייר כסף כדי למנוע השחמה עודפת.
אופים עוד 10 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.