פאי בשר ותירס (פסטל דה שוקלו)
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 430 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -42 דקות. נסו Pastel de Choclo (פשטידת בקר ורועה תירס), פסטל דה Choclo (תבשיל בשר עם ציפוי תירס חמאה), ו Pastel de Choclo (מתכונים דומים).
הוראות
הסר קליפות מתירס, וקרצף משי מתירס.
חותכים גרעינים מאוזני תירס כדי למדוד 6 כוסות.
מניחים גרעיני תירס, חלב, קמח תירס, סוכר ומלח בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד מחית.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים פירה תירס, ומבשלים 10 עד 12 דקות או עד שהתערובת עבה כמו שיבולת שועל, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים בזיליקום.
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מניחים עוף על מחבת ג ' לי-רול מצופה בתרסיס בישול. עוף צלוי 5 עד 6 דקות בכל צד או עד העוף נעשה. מגניב מעט; עוף לגרוס עם 2 מזלגות.
מערבבים צימוקים ו 1 כוס מים חמים בקערה.
בעוד צימוקים עומדים, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל; מטוגנים 4 דקות.
להוסיף אורגנו והבא 4 מרכיבים (דרך שום); לטגן 1 דקה.
הוסף בשר; לבשל 5 עד 7 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מפזרים קמח; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, ומרק; לבשל 1 דקה או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
מסננים צימוקים; להשליך נוזל.
מורחים תערובת בקר בכוס מרובעת בגודל 8 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית המצופה בתרסיס בישול. למעלה עם עוף מגורר, ביצים פרוסות, צימוקים, וזיתים.
יוצקים מחית תירס על תבשיל, מתפשט כדי לכסות מילוי.
אופים ב 375 במשך 30 עד 35 דקות או עד מחית תירס הוא השחמה קלות ויוצר קרום.
מקשטים עם בזיליקום, אם תרצה.