פאי ג'ינג'ר-אגס הפוך
פאי ג'ינג'ר-אגס הפוך עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 369 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. צאו לחנות ואספו מלח, אגוזי פקאן, ג'ינג'ר טחון ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 21%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת ג'ינג'ר הפוכה אגס, עוגת אגס-ג'ינג'ר הפוכה, ו עוגת אגס-ג'ינג'ר הפוכה עבור מתכונים דומים.
הוראות
קו תחתון ודפנות של משומן 9-ב. צלחת עוגה עמוקה עם נייר קלף; מעיל עם תרסיס בישול. לקרום, בקערה גדולה, שלבו קמחים, מלח וסוכר.
חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
מוסיפים חומץ; מוסיפים מים בהדרגה, זורקים בעזרת מזלג עד שהבצק יוצר כדור. מחלקים את הבצק לשניים כך שחלק אחד יהיה מעט גדול יותר מהשני; עוטפים כל אחד בניילון. מכניסים למקרר למשך 15 דקות או עד שקל לטפל בו.
מחממים תנור ל-375 מְזוּגָע.
שלב אגוזים, סוכר חום וחמאה.
על משטח מקומח קלות מרדדים חלק גדול יותר של בצק כך שיתאים לצלחת העוגה המוכנה.
מניחים מאפה מעל תערובת האגוזים. חתוך מאפה אפילו עם קצה.
מניחים חומרי מילוי בקערה גדולה; לזרוק.
מרדדים את המאפה שנותר כך שיתאים לראש הפשטידה.
מניחים מעל המילוי. לקצץ, חותם וחליל קצוות.
אופים 60-70 דקות או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע. מצננים על רשת 5 דקות.
שחרר בזהירות את נייר הקלף סביב קצה הפשטידה; הפוך פשטידה על צלחת הגשה.
הסר וזורק נייר. מצננים לפחות 15 דקות לפני ההגשה.