פאי דובדבן מלכותי יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ לימון, מלח, מאפה), וכן קומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 13%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. פיצה דובדבן קרוסטטה דולצ'ה (פאי ריקוטה דובדבן) עם רוטב דובדבן פורט, עוגת פקאן מלכותית, ו סלט תרד שכבות מלכותי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו 1 כוס סוכר, קמח, טפיוקה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים דובדבנים ומיץ לימון; לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אפיית תלתלי שוקולד
3
תן לעמוד במשך 15 דקות.
4
קו 9 אינץ'. עוגת צלחת עם תחתון מאפה; לקצץ אפילו עם קצה של צלחת.
5
מוסיפים מילוי; נקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
6
מרדדים את המאפה שנותר כך שיתאים לראש הפשטידה; מניחים מעל המילוי. חתוך, חותם וקצוות חליל.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
7
חותכים חריצים במאפה.
8
מברישים בחלב ומפזרים את יתרת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנות
9
אופים בחום של 400 דקות במשך 45-50 דקות או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמת יתר במידת הצורך. מצננים על רשת.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
עוגה בתפריט? נסה להתאים עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק ארנה האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף סיד עם רמז למינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.