פאי דייגים חריף
פאי דייגים חריף דורש כ 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, גזר, קרם אחד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן . נסו עוגת דייגים, עוגת דייגים, ו עוגת דייגים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות.
מסננים ומחית עם חלב וחמאה עד חלקה.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מטגנים בצל וגזר בשמן עד שמתחילים להתרכך. מתבלים במלח, פלפל ואבקת צ ' ילי. מערבבים את הקרם והפטרוזיליה, ומסירים מהחום.
מניחים דגים בשכבה זוגית בתחתית תבנית האפייה מוכנה.
יוצקים את תערובת הקרם והירקות על הדגים, ואז מכסים בשכבה של פירה.
אופים במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד צנרת חם לאורך כל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.