פאי דלעת חמאה
ניתן להכין את פאי הדלעת של המתכון בערך 1 שעה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 293 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם קצפת, ביצים, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 29%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פאי דלעת חמאה, פאי דלעת חמאה, ו פאי דלעת חמאה.
הוראות
קו 9 אינץ'. צלחת פאי עם מאפה; קצוות קצוות וחליל.
חותכים שאריות בעזרת חותכן עוגיות בצורת עלה לקישוט אם רוצים; מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומניחים בצד.
בקערה גדולה שלבו את הסוכר, עמילן התירס והקינמון. מקציפים פנימה את הדלעת, החמאה, הביצים, המים והווניל לתערובת אחידה.
מכסים את הקצוות באופן רופף בנייר כסף.
אופים בחום של 350 למשך 15 דקות.
אופים 35-40 דקות יותר או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
אופים גזרות עלים במשך 5-7 דקות או עד להזהבה.
עוגה מגניב מגזרות על מתלה חוט במשך שעה 1. מקררים פשטידה עד שהיא מצוננת.
מקשטים בעלי מאפה וקצפת אם רוצים.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג]()
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.