קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי דלעת קבוצ'ה עם קרום מתובל

פאי דלעת קבוצ'ה עם קרום מתובל
מתכון קבוצ'ה פאי סקווש עם קרום מתובל יכול להתבצע תוך כ -4 שעות ו -35 דקות. מתכון זה משמש 10. לקינוח הזה יש 643 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סורגי אגוז מוסקט, תמצית ונילן, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 33%, וזה לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי דלעת קבוצ'ה מתובל עם קראמבל זרעי דלעת, מרק דלעת קבוצ'ה מתובל, ו פשטידת אוכמניות קלה עם פודינג שמנת חמוצה מתובלת (וקרום פאי ללא רול!).

הוראות

1
לדלעת: חממו את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את הדלעת על מגש, זורק קלות עם שמן זית וזורק לתנור. צולים את הדלעת עד שמזלג מחליק פנימה והחוצה בקלות, בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מוציאים את הדלעת מהתנור ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מסירים את העור ומחית עד לקבלת תערובת חלקה.
5
מניחים 3 כוסות מחית דלעת בקערת ערבוב גדולה, שומרים את השאר למטרה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
לקרום: בקערה של מעבד מזון שלבו את כל הקמח, הסוכר, הקינמון, הפלפל האנגלי, הג ' ינג ' ר, אגוז המוסקט והמלח. זורקים פנימה את החמאה ודופקים עד שהתערובת נראית כמו פרמיג ' אנו מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים פנימה את החלמון וכמה טיפות ממי הקרח. דופק עד שהתערובת מתחילה להתאחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8
הוסף עוד כמה טיפות מים אם התערובת עדיין נראית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
9
הופכים את הבצק על לוח עבודה מקומח קלות. בעזרת עקבי היד, שמאר את הבצק ישר קדימה וגלגל אותו לאחור בקצות האצבעות. חזור על תהליך זה פעמיים נוספות. יוצרים את הבצק לדיסק, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה 1 לפחות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
10
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים להתחמם במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מרדדים את הבצק לעיגול גדול ומניחים בכלי פאי עמוק. חותכים את הבצק לאורך כל הדרך כך שיהיה רק סככה בגודל 1/2 אינץ'. מקפלים את הבצק מתחת ומכווצים את הקצוות בצורה דקורטיבית. וודא שהקצוות לא משתרעים מעבר לשפת צלחת העוגה. דוקרים את הבצק כולו במזלג.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
12
הניחו נייר אלומיניום על הבצק לכיסוי ומלאו את צלחת הפשטידה בפולי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
מניחים את צלחת העוגה על מגש גיליון ואופים בתנור במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מוציאים את נייר הכסף ואפיית השעועית ואופים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מנמיכים את האש בתנור ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
למילוי: בקערה קטנה מקציפים את הביצים עד שהן חלקות. מקציפים פנימה את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
18
מוסיפים את תערובת השמנת/ביצה למחית הדלעת ומקציפים לאיחוד. מקציפים פנימה את החלב המרוכז, הסוכר החום, הבורבון אם משתמשים בו והווניל. מקציפים עד שהתערובת מתאחדת היטב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
כָּתֵףכָּתֵף
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
19
יוצקים את תערובת הדלעת לקליפת העוגה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
סכין קילוףסכין קילוף
20
מניחים על מגש הסדין ומכניסים חזרה לתנור למשך 25 דקות. מסובבים את הפשטידה ואופים עד שהתערובת בקושי מתנועעת כשהיא מזועזעת, עוד 20 עד 25 דקות. אם הקרום מתחיל להחשיך מדי, הניחו טבעת מגן פאי על העוגה כדי להגן על הקצוות מפני צריבה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
21
מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר לפחות 1 שעה לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
22
מקציפים שמנת כבדה עם קורט קינמון עד לשיאים נוקשים, ומעליהם את הפשטידה כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים

מרכיבים

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.