מתכון קבוצ'ה פאי סקווש עם קרום מתובל יכול להתבצע תוך כ -4 שעות ו -35 דקות. מתכון זה משמש 10. לקינוח הזה יש 643 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סורגי אגוז מוסקט, תמצית ונילן, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 33%, וזה לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי דלעת קבוצ'ה מתובל עם קראמבל זרעי דלעת, מרק דלעת קבוצ'ה מתובל, ו פשטידת אוכמניות קלה עם פודינג שמנת חמוצה מתובלת (וקרום פאי ללא רול!).
הוראות
1
לדלעת: חממו את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את הדלעת על מגש, זורק קלות עם שמן זית וזורק לתנור. צולים את הדלעת עד שמזלג מחליק פנימה והחוצה בקלות, בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מוציאים את הדלעת מהתנור ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מסירים את העור ומחית עד לקבלת תערובת חלקה.
5
מניחים 3 כוסות מחית דלעת בקערת ערבוב גדולה, שומרים את השאר למטרה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
6
לקרום: בקערה של מעבד מזון שלבו את כל הקמח, הסוכר, הקינמון, הפלפל האנגלי, הג ' ינג ' ר, אגוז המוסקט והמלח. זורקים פנימה את החמאה ודופקים עד שהתערובת נראית כמו פרמיג ' אנו מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מוסיפים פנימה את החלמון וכמה טיפות ממי הקרח. דופק עד שהתערובת מתחילה להתאחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8
הוסף עוד כמה טיפות מים אם התערובת עדיין נראית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
9
הופכים את הבצק על לוח עבודה מקומח קלות. בעזרת עקבי היד, שמאר את הבצק ישר קדימה וגלגל אותו לאחור בקצות האצבעות. חזור על תהליך זה פעמיים נוספות. יוצרים את הבצק לדיסק, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה 1 לפחות.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים להתחמם במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מרדדים את הבצק לעיגול גדול ומניחים בכלי פאי עמוק. חותכים את הבצק לאורך כל הדרך כך שיהיה רק סככה בגודל 1/2 אינץ'. מקפלים את הבצק מתחת ומכווצים את הקצוות בצורה דקורטיבית. וודא שהקצוות לא משתרעים מעבר לשפת צלחת העוגה. דוקרים את הבצק כולו במזלג.
מוסיפים את תערובת השמנת/ביצה למחית הדלעת ומקציפים לאיחוד. מקציפים פנימה את החלב המרוכז, הסוכר החום, הבורבון אם משתמשים בו והווניל. מקציפים עד שהתערובת מתאחדת היטב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
כָּתֵף
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סכין קילוף
ופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזה
19
יוצקים את תערובת הדלעת לקליפת העוגה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
סכין קילוף
20
מניחים על מגש הסדין ומכניסים חזרה לתנור למשך 25 דקות. מסובבים את הפשטידה ואופים עד שהתערובת בקושי מתנועעת כשהיא מזועזעת, עוד 20 עד 25 דקות. אם הקרום מתחיל להחשיך מדי, הניחו טבעת מגן פאי על העוגה כדי להגן על הקצוות מפני צריבה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
21
מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר לפחות 1 שעה לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
22
מקציפים שמנת כבדה עם קורט קינמון עד לשיאים נוקשים, ומעליהם את הפשטידה כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.