מתכון קבוצ'ה פאי סקווש עם קרום מתובל יכול להתבצע תוך כ -4 שעות ו -35 דקות. מתכון זה משמש 10. לקינוח הזה יש 643 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סורגי אגוז מוסקט, תמצית ונילן, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 33%, וזה לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי דלעת קבוצ'ה מתובל עם קראמבל זרעי דלעת, מרק דלעת קבוצ'ה מתובל, ו פשטידת אוכמניות קלה עם פודינג שמנת חמוצה מתובלת (וקרום פאי ללא רול!).
הוראות
1
לדלעת: חממו את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את הדלעת על מגש, זורק קלות עם שמן זית וזורק לתנור. צולים את הדלעת עד שמזלג מחליק פנימה והחוצה בקלות, בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מוציאים את הדלעת מהתנור ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מסירים את העור ומחית עד לקבלת תערובת חלקה.
5
מניחים 3 כוסות מחית דלעת בקערת ערבוב גדולה, שומרים את השאר למטרה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
לקרום: בקערה של מעבד מזון שלבו את כל הקמח, הסוכר, הקינמון, הפלפל האנגלי, הג ' ינג ' ר, אגוז המוסקט והמלח. זורקים פנימה את החמאה ודופקים עד שהתערובת נראית כמו פרמיג ' אנו מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים פנימה את החלמון וכמה טיפות ממי הקרח. דופק עד שהתערובת מתחילה להתאחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
8
הוסף עוד כמה טיפות מים אם התערובת עדיין נראית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
הופכים את הבצק על לוח עבודה מקומח קלות. בעזרת עקבי היד, שמאר את הבצק ישר קדימה וגלגל אותו לאחור בקצות האצבעות. חזור על תהליך זה פעמיים נוספות. יוצרים את הבצק לדיסק, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה 1 לפחות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
10
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים להתחמם במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
11
מרדדים את הבצק לעיגול גדול ומניחים בכלי פאי עמוק. חותכים את הבצק לאורך כל הדרך כך שיהיה רק סככה בגודל 1/2 אינץ'. מקפלים את הבצק מתחת ומכווצים את הקצוות בצורה דקורטיבית. וודא שהקצוות לא משתרעים מעבר לשפת צלחת העוגה. דוקרים את הבצק כולו במזלג.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
12
הניחו נייר אלומיניום על הבצק לכיסוי ומלאו את צלחת הפשטידה בפולי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
מניחים את צלחת העוגה על מגש גיליון ואופים בתנור במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מוציאים את נייר הכסף ואפיית השעועית ואופים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
15
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מנמיכים את האש בתנור ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
למילוי: בקערה קטנה מקציפים את הביצים עד שהן חלקות. מקציפים פנימה את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
18
מוסיפים את תערובת השמנת/ביצה למחית הדלעת ומקציפים לאיחוד. מקציפים פנימה את החלב המרוכז, הסוכר החום, הבורבון אם משתמשים בו והווניל. מקציפים עד שהתערובת מתאחדת היטב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
סכין קילוף
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
19
יוצקים את תערובת הדלעת לקליפת העוגה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
סכין קילוף
20
מניחים על מגש הסדין ומכניסים חזרה לתנור למשך 25 דקות. מסובבים את הפשטידה ואופים עד שהתערובת בקושי מתנועעת כשהיא מזועזעת, עוד 20 עד 25 דקות. אם הקרום מתחיל להחשיך מדי, הניחו טבעת מגן פאי על העוגה כדי להגן על הקצוות מפני צריבה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
21
מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר לפחות 1 שעה לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
22
מקציפים שמנת כבדה עם קורט קינמון עד לשיאים נוקשים, ומעליהם את הפשטידה כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.