קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי דלעת קבוצ'ה עם קרום מתובל

פאי דלעת קבוצ'ה עם קרום מתובל
מתכון קבוצ'ה פאי סקווש עם קרום מתובל יכול להתבצע תוך כ -4 שעות ו -35 דקות. מתכון זה משמש 10. לקינוח הזה יש 643 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סורגי אגוז מוסקט, תמצית ונילן, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 33%, וזה לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי דלעת קבוצ'ה מתובל עם קראמבל זרעי דלעת, מרק דלעת קבוצ'ה מתובל, ו פשטידת אוכמניות קלה עם פודינג שמנת חמוצה מתובלת (וקרום פאי ללא רול!).

הוראות

1
לדלעת: חממו את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את הדלעת על מגש, זורק קלות עם שמן זית וזורק לתנור. צולים את הדלעת עד שמזלג מחליק פנימה והחוצה בקלות, בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוציאים את הדלעת מהתנור ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מסירים את העור ומחית עד לקבלת תערובת חלקה.
5
מניחים 3 כוסות מחית דלעת בקערת ערבוב גדולה, שומרים את השאר למטרה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
לקרום: בקערה של מעבד מזון שלבו את כל הקמח, הסוכר, הקינמון, הפלפל האנגלי, הג ' ינג ' ר, אגוז המוסקט והמלח. זורקים פנימה את החמאה ודופקים עד שהתערובת נראית כמו פרמיג ' אנו מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מוסיפים פנימה את החלמון וכמה טיפות ממי הקרח. דופק עד שהתערובת מתחילה להתאחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זנים של פטריותזנים של פטריות
8
הוסף עוד כמה טיפות מים אם התערובת עדיין נראית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
הופכים את הבצק על לוח עבודה מקומח קלות. בעזרת עקבי היד, שמאר את הבצק ישר קדימה וגלגל אותו לאחור בקצות האצבעות. חזור על תהליך זה פעמיים נוספות. יוצרים את הבצק לדיסק, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה 1 לפחות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים להתחמם במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
11
מרדדים את הבצק לעיגול גדול ומניחים בכלי פאי עמוק. חותכים את הבצק לאורך כל הדרך כך שיהיה רק סככה בגודל 1/2 אינץ'. מקפלים את הבצק מתחת ומכווצים את הקצוות בצורה דקורטיבית. וודא שהקצוות לא משתרעים מעבר לשפת צלחת העוגה. דוקרים את הבצק כולו במזלג.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
12
הניחו נייר אלומיניום על הבצק לכיסוי ומלאו את צלחת הפשטידה בפולי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
מניחים את צלחת העוגה על מגש גיליון ואופים בתנור במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מוציאים את נייר הכסף ואפיית השעועית ואופים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
15
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
מנמיכים את האש בתנור ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
למילוי: בקערה קטנה מקציפים את הביצים עד שהן חלקות. מקציפים פנימה את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
18
מוסיפים את תערובת השמנת/ביצה למחית הדלעת ומקציפים לאיחוד. מקציפים פנימה את החלב המרוכז, הסוכר החום, הבורבון אם משתמשים בו והווניל. מקציפים עד שהתערובת מתאחדת היטב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
19
יוצקים את תערובת הדלעת לקליפת העוגה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
סכין קילוףסכין קילוף
20
מניחים על מגש הסדין ומכניסים חזרה לתנור למשך 25 דקות. מסובבים את הפשטידה ואופים עד שהתערובת בקושי מתנועעת כשהיא מזועזעת, עוד 20 עד 25 דקות. אם הקרום מתחיל להחשיך מדי, הניחו טבעת מגן פאי על העוגה כדי להגן על הקצוות מפני צריבה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
21
מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר לפחות 1 שעה לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
22
מקציפים שמנת כבדה עם קורט קינמון עד לשיאים נוקשים, ומעליהם את הפשטידה כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבורבון, אופציונליבורבון, אופציונלי2מקלותחמאה קרה, לחתוך לחתיכות בגודל אפונהחמאה קרה, לחתוך לחתיכות בגודל אפונה1צביטהקמצוץ קינמון, לגרנינגקמצוץ קינמון, לגרנינג1זנים של פטריותזנים של פטריות4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור קמח ספסל11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון1(יכול להיות או להרחיק)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)10ריבס, קצוץ טרי או קפואשמנת כבדה, לקישוטשמנת כבדה, לקישוט1כדי סקווש קבוצ'ה בינוני, לחתוך לשישיות, זרעים הוסרוכדי סקווש קבוצ'ה בינוני, לחתוך לשישיות, זרעים הוסרו1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהירסוכר חום בהיר2גרגר אגוז מוסקט טריגרגר אגוז מוסקט טרי10ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)מים קרים כקרחמים קרים כקרח

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.