Easy Pumpkin Pie דורש כשעה מההתחלה ועד הסוף. לקינוח הזה יש 364 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. תמורת $1.2 למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קצפת, ביצים, סוכר וסירופ מייפל. זה מושלם לחג ההודיה . עם ציון של 35% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Easy Pumpkin Pie , Easy Pumpkin Pie ו- Easy Pumpkin Slab Pie .
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים את 10 המרכיבים הראשונים עד לקבלת מרקם חלק; יוצקים לקליפת בצק. מכסים את הקצוות בצורה רופפת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
אופים ב-400 מעלות למשך 10 דקות. להפחית את החום ל-350 מעלות; אופים 40-45 דקות יותר או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחד
3
הסר נייר כסף. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
אם רוצים גזרות דקורטיביות, מגלגלים מאפה נוסף ל-1/8 אינץ'. עוֹבִי; לחתוך עם 1-in. עד 1-1/2 אינץ'. חותכי עוגיות בצורת עלים. בעזרת סכין חדה, חורצים את ורידי העלים בגזרות.
פאי דלעת עובד ממש טוב עם Vin Santo, Moscato ו-Ice Wine. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבליני אפייה ואגוזים, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים דלעת. גם מוסקטו מבעבע טוב יעבוד, ואם מתחשק לכם לפנק, יין קרח. אתה יכול לנסות את מיראסו מוסקטו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
מיראסו מוסקטו
ניחוחות פרי עזים של פריחת תפוז, אפרסקים, אננס בשל והדרים מציפים את האף. טעמים טעימים של פירות טרופיים מתוקים, תפוזים מנדרינה ודבש.