פאי דלעת קפוא עם ציפוי שוקולד טקילה
מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך קצפת, סוכר חום, ציפוי שוקולד פאדג', וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת גבינה ליים עם ציפוי מרגריטה תות, עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם ציפוי שקדים, ו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. במעבד מזון, עוגיות מקום גרנולה. כיסוי; תהליך, באמצעות פולסים on-and-off, עד פירורים בסדר טופס.
מוסיפים חמאה מומסת; תהליך עד פירורים הם לחים. לחץ על תערובת בתחתית ומעלה בצד של מחבת springform 9 אינץ'.
אופים 6 עד 8 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על מתלה קירור.
בקערה גדולה, מערבבים דלעת, סוכר חום, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, ציפורן ומלח עד מעורבב.
מוסיפים גלידה; מערבבים עד מעורבב.
יוצקים לתוך קרום אפוי מקורר. להקפיא 1 שעה.
בקערה קטנה, מערבבים יחד ציפוי פאדג ' וטקילה.
לשפוך על עוגה. להקפיא עד המשרד, לפחות 2 שעות.
כ -20 דקות לפני ההגשה, להעביר עוגה מן המקפיא למקרר. הפעל סכין או מרית מתכת קטנה סביב קצה המחבת; להסיר בזהירות את הצד של המחבת.
חותכים עוגה לפרוסות; מגישים עם קצפת.