ניתן להכין את פאי הפתעת הסתיו תוך כשעה ו-15 דקות . מתכון צמחוני זה, המכיל אובו-לקטו, מספיק ל-8 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -2 גרם חלבון , 9 גרם שומן , וסך הכל 225 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. לא הרבה אנשים אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם מלח, חמאה, חומץ תפוחים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 0% , ציון שניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: פאי תפוחים סתיו , פודינג לחם שוקולד עם אגסים הפתעה , וכוסות בראוניז פאדג' עוגיות אוראו ושוקולד צ'יפס "הפתעה" אולטימטיבית .
הוראות
1
בקערה גדולה, ערבבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח; הוסיפו את החמאה לקצץ עד לקבלת תערובת דמוית פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לערבב חלב וחומץ; להוסיף בהדרגה לתערובת הפירורים, תוך כדי ערבוב בעזרת מזלג עד שהבצק יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3
מחלקים את הבצק לשני כדורים, אחד מעט גדול יותר מהשני. על משטח מקומח קלות, מרדדים כדור גדול יותר כך שיתאים לתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ. מורחים את תבנית הפאי בתרסיס שמן; מעבירים את הבצק לתבנית.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
6
מפזרים תמצית; מערבבים היטב. יוצקים עם כף לתוך הקלתית.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
7
לרדד את הבצק שנותר; ליצור קלתית רשת. לחתוך, לאטום ולקפל את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
מברישים את הרשת בחלבון ביצה; מפזרים את שארית הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
אפו ב-220 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות. הנמיכו את האש ל-175 מעלות צלזיוס; אפו 30-35 דקות נוספות או עד שהקרום זהוב והמלית מבעבעת. קררו על רשת צינון.