פאי התפוחים המטוגן של נילי A La Mode
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם חמאה, תפוחים סבתא סמית, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, אורז מטוגן אננס של נילי, ו עוף מטוגן חריף של משפחת נילי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
למחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני, להמס את החמאה. מערבבים את הסוכר החום, ואת התפוחים ואת לטגן עד שהם רכים, על 5 עד 6 דקות.
טפטוף בסירופ מייפל, מיץ לימון, קינמון, זנגביל, ואגוז מוסקט. המשך לבשל במשך 5 דקות יותר עד התפוחים מתרככים לחלוטין.
הסר אותם מהמחבת ולאפשר להם להתקרר בזמן שאתה מכין את הבצק.
מרדדים את שתי חתיכות בצק העוגה על משטח מקומח.
לגזור שמונה עיגולים 6 אינץ ולהניח אותם על מגש גיליון מצופה קלף. שים כף גדושה של פאי התפוחים מילוי למרכז של כל סיבוב לקפל את העיגולים לשניים ולאטום את הקצוות שלהם עם הקוצים של מזלג.
בסיר טיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן בוטנים כדי להגיע בחצי הדרך לצדדים של הסיר, ל-350 מעלות F.
לטאטא יחד את הסוכר וקינמון בקערה קטנה ושמורה.
מטגנים את העוגות, 3 בכל פעם, בשמן בוטנים חם עד שהם זהובים חום פריך, על 3 דקות.
להעביר את הפשטידות המוגמרות למגש גיליון נייר מצופה במגבת. ברגע שהם מגניבים, לזרוק אותם בסוכר קינמון ומגישים עם גלידת וניל.