פאי התפוחים חסר הקרום של סבתא.
זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד. אם יש לך קינמון טחון, תערובת אפיית חלב, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . וזה לא כל כך מדהים. נסו פאי התפוחים חסר הקרום של סבתא., לחם התפוחים של סבתא וולש, ו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C.)
בקערה גדולה, לשלב תפוחים, קינמון, אגוז מוסקט, סוכר לבן 1/2 כוס אפייה לערבב. מערבבים יחד את החלב והביצים ומערבבים לתוך תערובת תפוחים,
יוצקים מילוי לתוך צלחת עוגה נקודה עם חמאה.
כדי להפוך את ציפוי: בקערה גדולה, לשלב 1 כוס אפייה לערבב, אגוזי מלך, סוכר חום ומרגרינה.
מערבבים עד מתפורר ומפזרים על גבי תפוחים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, או עד תפוחים מבושלים ציפוי הוא חום זהוב.