קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

פאי חג המולד הלבן

פאי חג המולד הלבן
פאי חג המולד הלבן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלכם. מתכון זה מכין 8 מנות עם 329 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -15 גרם שומן כל אחת. תמורת 63 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי 40 חובבי אוכל וטבחים. אם יש לכם תמצית וניל, שמנת מתוקה, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה . הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. הוא מושלם לחג המולד . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 31% , וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: את Cringle Christmas Crack (הקראק לחג המולד הטוב ביותר אי פעם!) , עוגיות סוכריות מקל חג המולד אלוהיות , וחג המולד עם ברווז פקין .

הוראות

1
מרככים את הג'לטין במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
2
ערבבו בסיר חצי כוס סוכר, קמח ומלח. הוסיפו בהדרגה את החלב. בשלו על אש נמוכה תוך ערבוב עד לרתיחה. הרתיחו במשך דקה והסירו מהאש.
מרכיבים שתצטרך
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מעבירים לקערה גדולה. מוסיפים את הג'לטין המרוכך. לאחר שהג'לטין מתייצב חלקית, מקציפים בעזרת מיקסר עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הוניל וכוס קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
4
מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת תערובת יציבה. מקפלים בעדינות לתוך תערובת הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
5
בקערה נקייה, הקציפו את חלבוני הביצה עד לקבלת קצף. הוסיפו את קרם הטרטר ו-1/2 כוס סוכר. המשיכו להקציף עד לקבלת קצף יציב. קפלו לתוך תערובת הקוקוס. העבירו את המלית לקליפת הפאי המקוררת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
6
מפזרים קוקוס נוסף. מצננים במשך שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב