פאי חג המולד הלבן
פאי חג המולד הלבן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלכם. מתכון זה מכין 8 מנות עם 329 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -15 גרם שומן כל אחת. תמורת 63 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי 40 חובבי אוכל וטבחים. אם יש לכם תמצית וניל, שמנת מתוקה, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה . הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. הוא מושלם לחג המולד . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 31% , וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: את Cringle Christmas Crack (הקראק לחג המולד הטוב ביותר אי פעם!) , עוגיות סוכריות מקל חג המולד אלוהיות , וחג המולד עם ברווז פקין .
הוראות
מרככים את הג'לטין במים קרים.
ערבבו בסיר חצי כוס סוכר, קמח ומלח. הוסיפו בהדרגה את החלב. בשלו על אש נמוכה תוך ערבוב עד לרתיחה. הרתיחו במשך דקה והסירו מהאש.
מעבירים לקערה גדולה. מוסיפים את הג'לטין המרוכך. לאחר שהג'לטין מתייצב חלקית, מקציפים בעזרת מיקסר עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הוניל וכוס קוקוס.
מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת תערובת יציבה. מקפלים בעדינות לתוך תערובת הקוקוס.
בקערה נקייה, הקציפו את חלבוני הביצה עד לקבלת קצף. הוסיפו את קרם הטרטר ו-1/2 כוס סוכר. המשיכו להקציף עד לקבלת קצף יציב. קפלו לתוך תערובת הקוקוס. העבירו את המלית לקליפת הפאי המקוררת.
מפזרים קוקוס נוסף. מצננים במשך שעתיים.