קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות45
ציון בריאות1
מגזין

פאי חמאת בוטנים קפוא

פאי חמאת בוטנים קפוא
Frozen Peanut Butter Pie is a gluten free recipe with 45 servings. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains around 6g of protein, 15g of fat, and a total of 188 calories. Head to the store and pick up butter, vanilla, sugar, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 4 hours and 45 minutes.

הוראות

1
Mix cookie crumbs and butter; press onto bottom and up side of 9-inch pie plate.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2
Beat next 4 ingredients in medium bowl with mixer until well blended. Stir in 1-1/2 cups COOL WHIP; spoon into crust.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
Freeze 4 hours or until firm.
4
Remove from freezer 30 min. before serving.
5
Let stand at room temperature to soften slightly. Top with remaining COOL WHIP.