פאי לימייד קפוא
פאי לימייד קפוא דורש בערך 12 שעות ו -17 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. לכו לחנות והרימו גרידת ליים, פירורי קרקר גרהם, תרכיז לימייד ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד טוב כמו קינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 17%, וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון לימייד קוקוס קפוא, לימייד קוקוס קפוא, ו טל דבש קפוא-רפש לימייד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בקערה בינונית שלבו פירורי קרקר, סוכר וחמאה מומסת. לחץ בחוזקה על הצדדים התחתונים ומעלה של צלחת פאי בגודל 9 אינץ'.
אופים 7 דקות ומניחים להתקרר לחלוטין.
בקערה בינונית מוסיפים תוספת מוקצפת ומקפלים בעדינות חלב מרוכז.
מוסיפים ליים וגרידה ומקפלים בעדינות לאיחוד. אל תתנו לתערובת להיות מרק.
יוצקים תערובת לקרום הפאי ומקפיאים למשך הלילה.
מקשטים בקליפות ליים מסוכרות כשהן מוכנות להגשה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
ניתן לשלב פאי עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-21 דולר.
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג