קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

לזניה מעוף קלאסיקו ® Cajun

לזניה מעוף קלאסיקו ® Cajun
לזניה עוף קלאסיקו ® Cajun עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך רוטב שמנת אלפרדו פסטה, בצל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: תבשיל שעועית לבנה ועוף קלאסיקו, רול - אפ לזניה שרימפס Cajun, ו Negroni Classico של ג'ף פייל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות f. אטריות קוק על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ניקוז; לשטוף.
3
שלב ג 'ונסונוויל® Premium מבושל באופן מלא נקניקיות Andouille, עוף, תיבול קייג' ון, ומרווה. במחבת גדולה לבשל תערובת בשר 8 דקות או עד עוף הוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
נקניק אנדוילנקניק אנדויל
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר מחבת באמצעות כף מחוררת, שמירה על טפטוף במחבת. הגדר תערובת בשר בצד; לשמור על חום. באותו מחבת לבשל בצל, סלרי, פלפל מתוק, ושום בטפטופים עד ירקות רכים. מערבבים בתערובת בשר, חצי מרוטב פסטה אלפרדו אלפרדו הקל קלאסיקו® אור, וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פלפל מתוקפלפל מתוק
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעיל קל צלחת אפייה 13x9x2 אינץ ' או תבשיל מלבני 3 ליטר עם ספריי nonstick. סדר 4 אטריות בתחתית המנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מורחים עם 2 כוסות של תערובת ירקות בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מפזרים 1/2 כוס של מוצרלה. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות. בזהירות להפיץ את שאריות רוטב פסטה קלאסיקו® אור שמנת אלפרדו מעל (אם הרוטב הוא עבה מדי, לחמם מעט). כיסוי; אופים 1 שעה או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
תן לעמוד 15 עד 20 דקות לפני חיתוך בזהירות.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.