קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי מלא בפירות

פאי מלא בפירות
פאי מלא פירות דורש בערך שעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 4 גרם חלבון , 17 גרם שומן ובסך הכל 477 קלוריות . המתכון הזה משרת 8. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו אפרסק, סוכר חום, חמוציות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 16% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קאפקייקס במילוי פירות , מעדנים במילוי פירות ומלונים במילוי פירות .

הוראות

1
מניחים את החמוציות בקערה גדולה; מכסים במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
1 אגס בינוני בשל, קלוף ופרוס1 אגס בינוני בשל, קלוף ופרוס
ציוד שתשתמש בו
אגס בשל, קלוף ופרוסאגס בשל, קלוף ופרוס
2
תן לעמוד במשך 5 דקות; מסננים היטב ומניחים בצד. בקערה גדולה, זורקים את התפוחים, האפרסק והאגס עם מיץ לימון. מערבבים פנימה את הסוכרים, תבלין פאי התפוחים והוניל.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הוסף טפיוקה; לתת לעמוד במשך 15 דקות. מערבבים פנימה את החמוציות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
טפיוקה.טפיוקה.
4
קו 9-in. צלחת פאי צלחת עמוקה עם דף אחד של מאפה; לקצץ אפילו עם קצה הצלחת.
5
הוסף מילוי. לפרוס דף שני של מאפה; לחתוך חריצים במאפה.
6
מניחים מעל המילוי; קצוות איטום וחליל.
7
מברישים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
8
אופים בחום של 375 מעלות במשך 50-55 דקות או עד שהקרום מזהיב והמלית מבעבעת. מצננים על רשת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: יציאה, Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

פורט, וין סנטו וריזלינג מאוחר קציר הם הבחירות המובילות שלי עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. אתה יכול לנסות את Barrel Reserve Port. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נמל שמורת חבית
נמל שמורת חבית
יש לו עושר מורכב המוגדר על ידי טעמים וניחוחות של שוקולד ודובדבן שחור, ויישון ממושך של עץ אלון שמוסיף תבלינים, וניל וטאנינים עזים. ניתן ליהנות מפורט חלק קטיפה זה כקינוח עצמאי או לשילוב מושלם עם תענוגות שוקולד. מגישים ב-65 מעלות F.