פאי מנטה שוקולד קפוא
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי נענע שוקולד קפוא. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 376 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תמצית ונילן, גלידת ונילן, חלבוני ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לוח שחמט שוקולד מנטה קפוא, קינוח מנטה שוקולד קפוא, ו פאי שוקולד צ'יפס מנטה קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלבוני ביצה בקערה קטנה; תנו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מוסיפים קרם אבנית לחלבונים; מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מורחים על דפנות תחתונות ומעלה של 9 אינץ ' משומן ומקומח. צלחת פאי צלחת עמוקה.
אופים 1 שעה. כבה את התנור ואל תפתח את הדלת; תן למרנג להתקרר לחלוטין בתוך התנור.
לרוטב שוקולד, בסיר כבד קטן, ממיסים חמאה ושוקולד; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים סוכר וחלב מתאדה. מבשלים על אש נמוכה 45-60 דקות או עד להסמכה, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש; מערבבים תמציות ומלח. מגניב לטמפרטורת החדר.
מורחים גלידה לקרום מרנג. מקפלים קצפת לתוך רוטב שוקולד מקורר.
מורחים על שכבת גלידה; מכסים ומקפיאים עד ליציבות.