פאי מרנג לימון קסום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג לימון קסם. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך סוכר, מיץ לימון, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו עוגת מרנג לימון הקסם של אמא, פאי מרנג לימון קסום, ו פאי מרנג לימון קסום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. להפוך את הקרום: בקערת ערבוב, מערבבים יחד את פירורי קרקר גרהם, סוכר וחמאה עד בשילוב מלא. לחץ על התערובת בחוזקה לתוך צלחת עוגה 9 אינץ'. תניח בצד.
הפוך את המילוי: בקערה בינונית, לערבב את חלב מרוכז, מיץ לימון, גרידה וחלמון ביצה.
יוצקים לתוך הקרום. הפוך את מרנג: לנצח את חלבוני ביצה וקרם של טרטר בקערה בינונית עם מערבל יד חשמלי עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח את הסוכר עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים את המרנג על העוגה ולאטום את קצה הקרום.
אופים 15 עד 20 דקות, או עד הקצפת מעט חום. (הקפד לצפות העוגה בזמן שהוא אפייה. מרנג יכול לשרוף במהירות.)
תן מגניב מעט על מתלה, ואז לצנן במקרר לפחות 2 שעות לפני ההגשה.