פאי סהר שעועית ובשר בקר
פאי סהר שעועית ובשר לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 401 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת צ'דר, סלסה, לחמניות סהר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פשטידת סיר בקר ושעועית, פשטידת סיר בקר ושעועית, ו פאי שעועית ובשר חריף עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הבקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים תיבול טאקו וסלסה; מבשלים, לא מכוסים, עד להסמכה. בינתיים, לפרוש בצק רול סהר. לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של 13 אינץ ' לא משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה; חותם נקבים.
מורחים גבינת שמנת על הבצק.
מערבבים את השעועית המטוגנת לתערובת בקר. כפית מעל שכבת גבינת שמנת.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהקרום מזהיב.
מפזרים גבינה; אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג]()
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.