פאי סיר הודו עם פירה
אם יש לך בסביבה 1 שעה ו 5 דקות לבלות במטבח, פאי סיר הודו עם פירה עשוי להיות נהדר חלב חינם מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 172 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 15. אם יש לכם מים, מאפה, תערובת רוטב הודו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה עובד גם הר ד ' אובר במחיר סביר מאוד. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 46%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פשטידת סיר חזיר ופירה, פשטידת סיר הליבוט עם קרום פירה, ו פשטידת סיר עוף עם קרום פירה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
לחץ את קרום העוגה לתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ', ואז שכב את בשר ההודו מעל הקרום; כף את קרם מרק העוף מעל ההודו.
מביאים לרתיחה 1 כוס מים בסיר על אש בינונית, ומערבבים פנימה את הירקות המעורבים; מבשלים עד שהירקות רכים, כ -5 דקות.
הקציפו את תערובת הרוטב היבשה עם 1 כוס המים שנותרה, ואז ערבבו את תערובת הרוטב לירקות המעורבים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד מעובה, על 1 דקה.
יוצקים את הירקות והרוטב על קרם שכבת מרק העוף בתבנית.
מורחים את הפירה מעל החלק העליון של הפשטידה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמילוי מבעבע, כ-45 דקות.