פאי סריג דובדבן-תפוחים
פאי סריג דובדבן-תפוחים הוא קינוח ל-8 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -4 גרם חלבון , 14 גרם שומן , וסך של 343 קלוריות . תמורת 1.36 דולר למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם ממתכון זה. מתכון זה מ-Taste of Home דורש מיץ תפוחים, קורנפלור, דובדבנים וקינמון טחון. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-5 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 35% . ציון זה די גרוע. מאפינס ארוחת בוקר עם תפוחים, דובדבנים, אגס ושקדים , פאי דובדבנים ופירות יער עם קלתית חמאה של צוף אגבה , ופאי קרם תפוחים עם קלתית שיבולת שועל דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בקערה קטנה המתאימה למיקרוגל, ערבבו דובדבנים ומיץ תפוחים. כסו וחממו במיקרוגל בעוצמה גבוהה עד לחימום מלא; הניחו בצד.
בקערה קטנה, ערבבו 2 כפות סוכר ו-1/4 כפית קינמון; הניחו בצד לציפוי. בקערה גדולה, ערבבו קורנפלור עם יתרת הסוכר והקינמון. ערבבו פנימה את התפוחים, תמצית הווניל ותערובת הדובדבנים ששמרנו.
רפדו תבנית פאי עמוקה בקוטר 23 ס"מ בקרום התחתון; חתכו את הבצק בגובה קצה הצלחת.
מוסיפים את המילוי. עם הבצק הנותר, מכינים קלתית רשת. סוגרים וקופסים את הקצוות. מקציפים את חלבון הביצה עד לקבלת קצף; מורחים מעל את החלק העליון של הקלתית.
מפזרים מעל את הקינמון-סוכר ששמרנו.
כסו את הקצוות באופן רופף בנייר כסף.
אופים בחום של 230 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות. מנמיכים את האש ל-175 מעלות צלזיוס ומסירים את נייר האלומיניום.
אופים עוד 30-45 דקות או עד שהקרום זהוב-חום והמלית מבעבעת. מצננים על רשת צינון.