פאי פקאן בטעם בורבון.
אם יש לכם בצק לעוגה, סירופ תירס, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 32%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פאי פקאן בטעם בורבון., עוגת בורבון אגס, ו עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מערבבים את הסוכר וסירופ תירס בסיר על חום בינוני עד שהסוכר נמס.
מוסיף את החמאה ולתת להמיס, לאט ערבוב עם מרית גומי כדי לשמור על התערובת מלקבל קצף. מערבבים בעדינות את הוניל, הבורבון והמלח.
לטאטא את הביצים בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף את תערובת הסוכר, לטאטא עד incorporated.
ערפל קל ארבעה מחבתות עוגה אישית 4 אינץ ' עם ספריי בישול. לפתוח את בצק העוגה לחתוך לרבעים; לחץ על כל חתיכה למחבת ולחבוט את הקצוות עם האצבעות.
מניחים על תבנית אפייה. מחלקים את הפקאן באופן שווה בין קליפות העוגה ושופכים את המילוי על גבי.
אופים את הפשטידות עד זהוב ומוצק, כ 45 דקות. מגניב לחלוטין על מתלה, ולאחר מכן להסיר בזהירות מן המחבתות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא להירגע ריזלינג. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![תירגע, ריזלינג.]()
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.