קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

פאי צלעות קצרות וטאלג'יו

פאי צלעות קצרות וטאלג'יו
ניתן להכין את המתכון "פאי צלעות קצרות וטאלג'יו" בכ-5 שעות ו-15 דקות . מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -91 גרם חלבון , 150 גרם שומן , וסך הכל 2093 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-6 מנות . אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. כנסו לחנות וקנו סלט ארוגולה, בצלצלי שאלוט, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 0% , ציון שניתן לשיפור. מתכונים דומים: את צלעות צלויות עומדות בציפוי עשבי תיבול ומלח , צלעות צלויות פריים מסורתיות בציפוי שום ועשבי תיבול , וצלעות בקר קצרות מדהימות בבישול .

הוראות

1
מחממים את התנור מראש ל-350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
למילוי: בסיר גדול או בסיר בעל תחתית עבה, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
3
פזרו על הצלעות הקצרות בנדיבות מלח ופלפל. כשהשמן חם, הוסיפו את הצלעות הקצרות וטגנו אותן מכל צד עד להזהבה, כ-3 דקות מכל צד. לאחר שהן משחימות, הוציאו את הצלעות הקצרות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יוגבינת טאלג'יו
גבינת טאלג'יוגבינת טאלג'יו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
4
מוסיפים את המשמשים, הצלפים והשאלוט, מערבבים ומבשלים עד שהשאלוט מתקרמל, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
5
יוצקים פנימה את היין האדום, ובעזרת כף עץ, מגרדים את כל החלקים החומים שדבוקים לתחתית המחבת. מחזירים את הצלעות הקצרות למחבת, מעבירים לתנור ומבשלים עד שהן רכות, כשעתיים וחצי. באמצע תהליך הבישול, בדקו את הצלעות הקצרות וודאו שיש מספיק נוזלים בסיר, הוסיפו עוד יין אדום במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
כאשר הצלעות הקצרות מסיימות לבשל, הוציאו אותן מהתנור ותנו לתערובת להתקרר מעט, מספיק כדי שתוכלו לטפל בהן.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מעבירים את הצלעות הקצרות לקערת ערבוב גדולה, ובעזרת שני מזלגות, קורעים את הבשר מהעצמות, ומשליכים את העצמות. בינתיים, אמורה להישאר בערך כוס אחת של נוזלי בישול בסיר. אם יש יותר מכוס אחת, מחזירים לכיריים על אש בינונית ומפחיתים את הנוזל לכוס אחת.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את נוזלי הבישול לקערה עם הצלעות הקצרות המגוררות. לאחר מכן מוסיפים את הטאלג'יו והשמנת המתוקה, תוך ערבוב. טועמים תיבול, מוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
לבצק: בקערה גדולה, ערבבו יחד את הקמח, המלח, הסוכר והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
10
מוסיפים את השומן והחמאה ומערבבים עד שזה נראה כמו חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
11
ערבבו פנימה את הצימוקים והאגוזים. הוסיפו בהדרגה כוס מים, הוסיפו עוד לפי הצורך, עד שהבצק מתאחד. חלקו את הבצק ל-5 כדורים שווים. על משטח מקומח, רדדו 2 כדורים לעובי של 6 מ"מ. שמרו את הבצק הנותר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
12
מעבירים קלתית אחת לרפד את תחתית תבנית פאי בקוטר 23 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
13
מלאו את הקלתית בתערובת הצלעות הקצרות שהתקררה, ולאחר מכן הניחו מעל את הקלתית השנייה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
14
חותכים 3 פתחים באורך של ס"מ בקרום העליון ומורחים בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
15
מעבירים את הפאי לתנור ואפים עד להזהבה והרוטב מבעבע דרך פתחי האוורור, 45 עד 55 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים למשך כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
פורסים ומגישים עם תוספת קטנה של סלט ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי